Odesláno 24. května 2021 3 roky před 9 hodinami, technik napsal: @Oval a jakou to má souvislost s "Rádia v síti Vodafone" (myšleno v DVBC, DVBT či FM) ? Celé dab+ nemá nic společného s "Rádia v síti V...". - - - - Praha 4
Odesláno 24. května 2021 3 roky Ono moc DAB přijímačů, které by měly na sobě konektor pro externí anténu není .... - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 29. června 2021 3 roky Rubi rádio už asi 14 dní nehraje v DVB-C. Ukončilo vysílání? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 1. října 2021 3 roky Skončilo slovenské rádio Anténa Rock https://www.parabola.cz/zpravicky/34676/skoncilo-slovenske-radio-antena-rock/ Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 7. října 2021 3 roky V kabelu jsou dvě pozice Rádio Pohoda. Jedná nová a pak vysílání na pozici Rádio Retro. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 3. listopadu 2021 3 roky Můžete mi sdělit kanál kde vysílá rádio Pohoda? Nikde jsem ji nenašel. Plzeň. Děkuji.
Odesláno 3. listopadu 2021 3 roky Český rozhlas Pohoda najdete buď na HD boxu na pozici 322-v radiich. Pokud ladite na na TV nebo jiném tuneru DVB C tak je to rozhlasový mux na frekvenci 586Mhz QAM 256. Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 21. prosince 2021 3 roky Jaký je teď stav rádií v DVB-C? Včera jsem si chtěl po delší době pustit rádio a Kaon byl poměrně skoupý v nabídce stanic, bylo jich tam asi pět a půl (no možná o něco víc, ale ne o moc). Dík. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 21. prosince 2021 3 roky Chyba asi někde u vás, všech cca.95 rádií ve výborné kvalitě běží. Jsou rozdělena na 2muxech beze změny. Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.