Návštěvník vidocq Odesláno 4. května 2006 Sdílet Odesláno 4. května 2006 Po instalaci linuxu (Aurox) se mi ve widlich(XP; SP2) objevila chyba "Sitovy kabel odpojen" ale pres linux jede net v pohode...nechapu kde je problem. Pred instalaci linuxu bylo pripojeni v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Geeker Odesláno 4. května 2006 Sdílet Odesláno 4. května 2006 Po instalaci linuxu (Aurox) se mi ve widlich(XP; SP2) objevila chyba "Sitovy kabel odpojen" ale pres linux jede net v pohode...nechapu kde je problem. Pred instalaci linuxu bylo pripojeni v poradku Nemas nahodou vytvorene jine pripojeni? muze byt i skryte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vidocq Odesláno 4. května 2006 Sdílet Odesláno 4. května 2006 jine pripojeni vytvorene nemam...v sitovym pripojenich jsem dal zobrazit skryté soubory+systemové a nic se tam neukazalo..takze v tomhle asi problem nebude:((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.