Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Napřed bych se na zákaznické lince informoval, co vlastně mohu za nabídku dostat na IČ a podle toho pak případně ukončil smlouvu na RČ. Byť asi hlavní důvod přechodu na IČ bývá možnost odpočtu DPH, což je klíčová věc pro zákazníka.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@Marek-26 Ale co si budem, služby pro rezidenty nedávají oproti SoHo službám smysl. 🙂 Vyšší upload a SLA za tu stovku (teď 50 Kč) stojí.

• 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK
Odesláno

@MekliCZ Opravdu? Pokud nepotřebuji pevnou IP adresu a o kousek vyšší upload, pak mi (zvláště po poslední změně legislativy) nedávají smysl SoHo služby oproti rezidentním. Ten rozdíl v SLA je na jednu stranu na papíře hezký, ale  jelikož je to, jak jsem psal, stejná technologie, na stejné síti a stejných zařízeních, pak se dá (i když be záruky) aplikovat i na rezientní služby. A já nejsem z těch, který by reklamovali službu, která mi pojede celý den minimálně 450Mbps namísto 500. U UPC jsem neměl nikdy problém vyreklamovat službu, když jela o více jak 10% méně (nějak dlouhodoběji), než byla inzerovaná. I když ta rychlost byla mnohem vyšší než zaručená (co byla v ceníku).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po 3 týdnech...
Odesláno
On 4/19/2021 at 10:57 PM, Marek-26 said:

@Adolf.Shitler Odečíst DPH si můžu i jako OSVČ u služeb pro rezidenty ...

Já sem měl kdysi residentní službu na IČO právě kvůli odpočtu DPH a pak na mě přišli s tím, že buď musím přejít na službu pro firmy nebo si to IČO nechat z faktur vymazat.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

@xtonda Od spojení s Vodafonem už (znovu?) jde mít rezidentní služby na IČ i SOHO služby na FO, sami mi nabídli převést exUPC na FO, abych měl po převodu společné vyúčtování s telefonem+WTTx.

Upraveno uživatelem MekliCZ

• 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague