Adolf.Shitler Odesláno 19. dubna 2021 Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Napřed bych se na zákaznické lince informoval, co vlastně mohu za nabídku dostat na IČ a podle toho pak případně ukončil smlouvu na RČ. Byť asi hlavní důvod přechodu na IČ bývá možnost odpočtu DPH, což je klíčová věc pro zákazníka. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. dubna 2021 Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 @Adolf.Shitler Odečíst DPH si můžu i jako OSVČ u služeb pro rezidenty ... 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno 19. dubna 2021 Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 @Marek-26 Ale co si budem, služby pro rezidenty nedávají oproti SoHo službám smysl. 🙂 Vyšší upload a SLA za tu stovku (teď 50 Kč) stojí. Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. dubna 2021 Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 @MekliCZ Opravdu? Pokud nepotřebuji pevnou IP adresu a o kousek vyšší upload, pak mi (zvláště po poslední změně legislativy) nedávají smysl SoHo služby oproti rezidentním. Ten rozdíl v SLA je na jednu stranu na papíře hezký, ale jelikož je to, jak jsem psal, stejná technologie, na stejné síti a stejných zařízeních, pak se dá (i když be záruky) aplikovat i na rezientní služby. A já nejsem z těch, který by reklamovali službu, která mi pojede celý den minimálně 450Mbps namísto 500. U UPC jsem neměl nikdy problém vyreklamovat službu, když jela o více jak 10% méně (nějak dlouhodoběji), než byla inzerovaná. I když ta rychlost byla mnohem vyšší než zaručená (co byla v ceníku). Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 5. května 2021 Sdílet Odesláno 5. května 2021 On 4/19/2021 at 10:57 PM, Marek-26 said: @Adolf.Shitler Odečíst DPH si můžu i jako OSVČ u služeb pro rezidenty ... Já sem měl kdysi residentní službu na IČO právě kvůli odpočtu DPH a pak na mě přišli s tím, že buď musím přejít na službu pro firmy nebo si to IČO nechat z faktur vymazat. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno 5. května 2021 Sdílet Odesláno 5. května 2021 (upraveno) @xtonda Od spojení s Vodafonem už (znovu?) jde mít rezidentní služby na IČ i SOHO služby na FO, sami mi nabídli převést exUPC na FO, abych měl po převodu společné vyúčtování s telefonem+WTTx. Upraveno 5. května 2021 uživatelem MekliCZ Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.