Sparrow Odesláno 2. května 2021 Sdílet Odesláno 2. května 2021 (upraveno) před 13 hodinami, tomus napsal: Našel jsem doma pár fotek, které jsem na Vinohradech v roce 2006 pořídil, dneska už to tam vypadá asi trochu jinak. Na poslední fotce asi každý pozná setobox Handan CV-5000, ale tehdy ho ještě nikdo neznal a myslím že to bylo poprvé co jsem s ním setkal, technik si to ještě možná pamatuje. 😉 Jestli si dobře pamatuji tak tyhle STBáci se dávali jako první při digitalizaci vysílání UPC. Nevím kdy začala já tam byl na brigádě 2007-08 a to už to jelo v plném proudu. A ten modem Motorola ( na prvním obrázku v racku ) si taky pamatuji, sloužil dobře 😄 Tehdy snad tarif 20/2 😄 EDIT: tak jsem našel starý ceník a bylo to 2048/256 kbit/s za 475,- Jsem si trošku zapřeháněl 😄 Upraveno 2. května 2021 uživatelem Sparrow Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 2. května 2021 Sdílet Odesláno 2. května 2021 Tu Motorolu jsem mel jako prvni modem a jeste pred cca 8 1/2 lety nez jsem se stehoval z podnajmu do sveho. Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.