Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dnes jsem dostal a Vodafone Station 3.1 a pokoušel jsem se asi hodinu změnit síť 192.168.0.x na jinou. Bohužel to nejde, ačkoliv to tam nabízí. Vypnul jsem i DHCP, kvůli kterému to mohlo zlobit, ale prostě se nepodařilo. Stále je to jen síť 192.168.0.x.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

Modem jsem ještě v ruce neměl, tak se to hůře radí, viděl jsem pouze několik snímků z nastavení.

Když už jste vypnul DHCP, tak si zkuste na svém počítači nastavit dvě IP adresy - druhou přidáte v rozšířeném nastavení a dejte tam takovou, která bude v adresním rozsahu nově nastavované sítě v modemu.

Vynechte z možností sítě 192.168.1.xxx a 192.168.100.xxx - z obou sítí používá modem 1. adresu pro přístup když je v různém režimu, tak aby se to případně nebilo s nějakým vnitřním omezením.

Odesláno

Zítra mi měl technik nainstalovat gigabit. Dnes mi volala paní z VF, že jim došly modemy a budou dostupné až v září. Je tohle vůbec možné?

• -
  • Super+
  • -
  • -
  • Praha 7
Odesláno

To jako fakt? 😄

Odesláno

Tak doufám že pro IČaře se nějakej ten box na skladě najde 😄

Odesláno

Ano, já kvůli gigabitu vypovídal smlouvu a ještě včera mi kvůli tomu volali, proč odcházím, a že by mi nabídli gigabit za polovinu. Dneska mi ještě přišla sms ohledně času instalace. 

• -
  • Super+
  • -
  • -
  • Praha 7
Odesláno

Já jsem modem dostal v úterý, gigabit jsem objednával minulý týden.

• 1000 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Vodafone Station, 2x CA modul
  • Brno
Odesláno

Uf, tak to mi to taky těsně vyšlo, gigabit modem je od včera doma a služba ode dneška na plno funkční 🙂

Objednáváno v pondělí

Odesláno

Já to mám objednané 2 týdny a to jsem čekal jen kvůli vypršení výpovědní lhůty. Nicméně pořád nechápu, jak může mít tak obrovský poskytoval internetu nedostatek modemů

• -
  • Super+
  • -
  • -
  • Praha 7
Odesláno

Třeba intelu došla Puma 😄 Nejdřív dojdou grafické karty, teďka internety... 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague