Odesláno 29. dubna 2021 3 roky Dnes jsem dostal a Vodafone Station 3.1 a pokoušel jsem se asi hodinu změnit síť 192.168.0.x na jinou. Bohužel to nejde, ačkoliv to tam nabízí. Vypnul jsem i DHCP, kvůli kterému to mohlo zlobit, ale prostě se nepodařilo. Stále je to jen síť 192.168.0.x. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 29. dubna 2021 3 roky Modem jsem ještě v ruce neměl, tak se to hůře radí, viděl jsem pouze několik snímků z nastavení. Když už jste vypnul DHCP, tak si zkuste na svém počítači nastavit dvě IP adresy - druhou přidáte v rozšířeném nastavení a dejte tam takovou, která bude v adresním rozsahu nově nastavované sítě v modemu. Vynechte z možností sítě 192.168.1.xxx a 192.168.100.xxx - z obou sítí používá modem 1. adresu pro přístup když je v různém režimu, tak aby se to případně nebilo s nějakým vnitřním omezením.
Odesláno 29. dubna 2021 3 roky Zítra mi měl technik nainstalovat gigabit. Dnes mi volala paní z VF, že jim došly modemy a budou dostupné až v září. Je tohle vůbec možné? - Super+ - - Praha 7
Odesláno 29. dubna 2021 3 roky Ano, já kvůli gigabitu vypovídal smlouvu a ještě včera mi kvůli tomu volali, proč odcházím, a že by mi nabídli gigabit za polovinu. Dneska mi ještě přišla sms ohledně času instalace. - Super+ - - Praha 7
Odesláno 29. dubna 2021 3 roky Já jsem modem dostal v úterý, gigabit jsem objednával minulý týden. 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno
Odesláno 29. dubna 2021 3 roky Uf, tak to mi to taky těsně vyšlo, gigabit modem je od včera doma a služba ode dneška na plno funkční 🙂 Objednáváno v pondělí
Odesláno 29. dubna 2021 3 roky Já to mám objednané 2 týdny a to jsem čekal jen kvůli vypršení výpovědní lhůty. Nicméně pořád nechápu, jak může mít tak obrovský poskytoval internetu nedostatek modemů - Super+ - - Praha 7
Odesláno 29. dubna 2021 3 roky Třeba intelu došla Puma 😄 Nejdřív dojdou grafické karty, teďka internety...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.