Odesláno 13. prosince 2021 3 roky Jaký máte na 1Gb kdo upload? Dnes jsem měnil Compal za Arrise a za nový Business 1Gb tarif, UPC prý neumí nastavit více než 50Mbps upload, v nabídce je 70, mělo by běžet po převodu na Vodafone. Odpovídá, kdo jste převeden? Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Odesláno 13. prosince 2021 3 roky pár dotazů, viděl jsem německý video kde procházeli nastavení vodafone station a tam nešlo snad kromě wifi nic nastavit... nejsem nějak náročný uživatel, ale co základní věci jako DMZ, rezervace IP podle MAC adresy a co bezpečnost, nemůžou mi z vodafonu zjistit hesla na wifi nebo se dostat do LAN? Upraveno 13. prosince 2021 3 roky uživatelem novcze Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 13. prosince 2021 3 roky DMZ nebo rezervace IP adres ve vnitřní síti dle MAC rozhodně nejsou základní věci. Za základní věc pro BFU lze považovat akorát změnu jména a hesla na WiFi. Poskytovatel samozřejmě defaultní jména a hesla k WiFi zná, protože se generují automaticky ke všem modemům. Ale user si je může sám změnit. - - - - -
Odesláno 14. prosince 2021 3 roky Tak, ten modem už umí konečně bridge režim, takže se za to dá zase vrazit cokoliv člověk potřebuje, tedy slušný router s VPN, AX wifi, rezervací IP adres dle MAC, atd. Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Odesláno 14. prosince 2021 3 roky Z Vodafonu mohou vidět max. hash hesla. Ale můžou si na dálku modem resetovat do továrka a pak se k němu připojit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. prosince 2021 3 roky a náhodou nějaký čistě modem, který by uměl gigabit se Vodafone nechystá nabízet? Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 14. prosince 2021 3 roky K čemu, když se ten stávající dá přepnout do bridge? Zbytečně další zařízení a problémy s tím spojené. - - - - -
Odesláno 14. prosince 2021 3 roky Vodafone (celá skupina) testoval dva DOCSIS 3.1 modemy (Arris a Technicolor) v 2016-17, záver bol, že pre pár uživateľov, čo by ich chceli, sa to neoplatí.. pilotná séria (cca 1000 kusov z každého), z ktorej sa sem-tam predávajú kusy na sivom trhu neoficiálne a bez podpory výrobcov.. nemecký Vodafone (exUPC/West aj exKDG/Ost) ich vie pripojiť (backend ich pozná) v rámci routerfreiheit, sám používam Technicolor 4400. Upraveno 14. prosince 2021 3 roky uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 15. prosince 2021 3 roky před 20 hodinami, Evzen napsal: Rezim bridge = ciste modem to vím a na to jsem se neptal docela se mi příčí platit kilo za pronájem "prémiového" router/modemu, který ale vůbec nic neumí, z hlediska bezpečnosti je to pochybné a nakonec ho budu používat jen jako modem... předpokládám, že odkoupit taky nejde? Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.