Odesláno 11. února 2022 3 roky Zarušený OFDM kanál či slabý signál. Já měl občas 10-15% ztrátovost packetů, přijel technik, poladil nastavení modemu, vyměnil jednu zásuvku a jednu propojku v bytě a: Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Odesláno 11. února 2022 3 roky U mně to začalo až po Novém roce, když pak technici něco nastavili, tak na pár dnů to běželo, ale typicky o víkendu je to špatné. 2 dny mám 590. Jen párkrát za ten rok jsem viděl víc. Jo, tohle je rychlost z Turrisu na Netmeter, pravidelně měření. Upraveno 11. února 2022 3 roky uživatelem vpa Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 11. února 2022 3 roky @vpa Objednat znovu technika na servis. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. února 2022 3 roky Hodíte mi sem někdo screenshot z Vodafone Station ze sekce "DOCSIS Status"? Zejména jaké máte Rx Power a SNR na OFDM? Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Odesláno 19. února 2022 3 roky Tady si něco v minulosti řešilo https://www.techforum.cz/topic/41453-vodafone-spustil-1-gbs-internet/?do=findComment&comment=443028 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. února 2022 3 roky Od SNR zavisi kodovanie pri OFDM.. pre QAM 1024 potrebujes minimalne 36 dB, QAM 2048 39 dB a QAM 4096 42 dB (modem to vie prepinat na zaklade monitoringu kvality kanalu zo strany CMTS), samozrejme nesmie byt ziadne (alebo minimalne) rusenie nosnych v celom rozsahu kanalu (64 alebo 96 MHz, neviem aky pouziva VF CZ). Super - Základní - Bratislava
Odesláno 20. února 2022 3 roky SNR na 42 teda určitě nemám, na OFDM s QAM 4096 mám 39 dB a běží to teda stabilně. Jen mne zajímalo, co tam máte vy.. Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Odesláno 20. února 2022 3 roky V 11. 2. 2022 v 19:17, vpa napsal: U mně to začalo až po Novém roce, když pak technici něco nastavili, tak na pár dnů to běželo, ale typicky o víkendu je to špatné. 2 dny mám 590. Jen párkrát za ten rok jsem viděl víc. Jo, tohle je rychlost z Turrisu na Netmeter, pravidelně měření. Nemůže to byt tím ze rychlost je garantovaná přes kabel a ne přes Wi-Fi ? Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. února 2022 3 roky Autor Prosím pěkně, z důvodu nějakého navícsmyslu mi něco řeklo podívat se do Vodadafone Station (od prapůvodu nastaven na Bridge). Mám tam FW: 01.02.068.13.EURO.SIP předchozí nevím. Nicméně se modem tváří jako router, zmizela mi možnost přepínání modem/router. V administraci se to tváří, že mám Bridge vypnuté, nicméně zatím se to chvá jeko Bridge. Až se bojím restartu. Víte někdo důvod? Či máte někdo zkušenost? 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
Odesláno 21. února 2022 3 roky @Ritchy Byl proveden rollback firmware, který vykazoval chyby. Proto nejde měnit v administraci bridge/router. Pokud byl nastaven bridge, nastavení zůstalo a i po restartu se nezmění (na serveru je nastavený konfigurační soubor), ale pokud je nastaven router režim, nejde přepnout v administraci na bridge. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.