Odesláno 27. května 2022 2 roky Centrum péče @RadekPěkné odpoledne, režim bridge je dostupný jen v případě, že od nás máte IP adresu ve formátu IPv4. Návod k modemu najdete zde: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/kabelovy-internet/vodafone-station-tg3442/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 29. května 2022 2 roky @Veronika - Vodafone jak si tento modem nastavuje Rx Power? V mém případě je fakt nízko, a s tím souvisí asi i nízké SNR, běžně je na 38, což je na OFDM fakt na hraně a ztrácejí se pak packety a rozpadá linka. 3 měsíce dozadu jsem tam měl lepší hodnoty, a nyní se to "samo" nějak změnilo. Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Odesláno 29. května 2022 2 roky RX Power si modem nenastavuje, ten je daný úrovní na zásuvce. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 30. května 2022 2 roky A kolik jsi tam měl když byl problém, protože nyní ty hodnoty úrovně signálu jsou v pohodě. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. června 2022 2 roky Vodafone Station Firefox 101.0.1 (64 bitů) aktuální Modem hlásí: Citovat Supported Browsers Versions Your browser version is outdated. Update your browser or you might experience issues with this version. Zásadní problém to sice není. Ale když už implementujete takovéto "chytré" funkce co kontrolují aktualizace, tak by mohli aspoň fungovat. Tipuji problém s číslem verze 100+ 🤣
Odesláno 10. června 2022 2 roky Centrum péče @tom421 Hezký večer, ano, o chybě víme, některá z aktualizací ji vyřeší (nebrání fungování administrace). Psal jsem o tom tady. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 14. června 2022 2 roky Tak jsem zkusil brigde na FW 01.04.046.07.EURO.SIP a bohuzel opet nepouzitelne. Po prepnuti do bridge, po par minutach sileny packet loss. Zkousel jsem za to dat x zarizeni a dela to na vsem, takze routerem to nebude. Takze opet cekat na dalsi FW. S predchozim modemem od UPC jsem problem s bridge modem nemel. Je to skoda no, nebot mi za tim lezi nyni 7000,- router, ktery neni vyuzit a slouzi jen jako switch. :( 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Odesláno 14. června 2022 2 roky @Sparhawk Zkuste přepnout firewall na custom, nechat vše odškrtnuté a až poté zapněte bridge. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. června 2022 2 roky @SparhawkNo ja teda nevím, ale na bridge jedu asi 3 měsíce a žádnou ztrátu paketů nepozoruji. Naopak, po ročním trápení s nestabilitou VS mám konečně klid. Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 14. června 2022 2 roky Je tam jen vypnout a zapnout, takze pocitam, ze vypnout? 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.