sodekcz Odesláno 13. září Sdílet Odesláno 13. září Taková informace není v routeru od VF dostupná. Přímé spojení mezi LAN VS a WAN Mikrotiku se nepravidelně rozpadá. Umím to obejít, už jsem to tady dříve diskutoval. Ale rád bych se zbavil i toho obejití. Není to pro mě klíčová otázka, jen hledám jinou cestu. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 13. září Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) Co by nebylo? Viděl jsem na Compalu zda jsem připojen 100 nebo 1000 po kabelu, tak snad je to i na Stationu. Více tady, fotku ze Station mohu dodat později Změnit to napřímo na nějakou hodnotu spíš nejde. Station s Wi-Fi 6 Upraveno 13. září uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září (upraveno) @Technikus Mám VS v bridge , expertní režim a žádné takové menu nedokážu najít. Dokonce bych řekl, že VS nejde bez továrního nastavení přepnout v menu zpět do režimu router, ale to teď neřeším. Přijde mi menu takové hodně okleštěné. Upraveno 15. září uživatelem sodekcz Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vulva Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září (upraveno) @sodekcz - Settings / Modem mode se přepne zpět na Router 🙂 Upraveno 15. září uživatelem Vulva Citovat Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září @sodekczv režimu modem na Stationu vidím ony rychlosti 100/1000 v expertním režimu: - Přehled / LAN / íčko - detaily jednotlivého zařízení připojeného kabelem - Stav a Podpora - Stav - Síť LAN Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září V 13. 9. 2024 v 6:50, sodekcz napsal: @pmalecek Není to tak zcela pravda. VS (Arris) si nerozumí úplně dobře s některými Mikrotiky. Tak jsem chtěl otestovat natvrdo nastavit porty na obou stranách na 1Gb bez autonegotiation. Udělat nastavení jen na straně Mikrotiku nepomohlo, do VS se nedostanu. Kamarád, který má taky problém, kdesi na diskuzi našel, že to nějaký zahraniční operátor nastavil a od té doby měl uživatel klid. Pokud je tu tenhle problém, tak bych to asi “obešel” dočasným switchem mezi. Sice ne úplně elegantní, ale mohlo by to fungovat. Jiný kabel (třeba Cat7) jste zkoušel? Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září @pmalecek switch tam mám už pár měsíců, kabeláží to není. Ale díky. @Technikusa @Vulva taky díky, prověřím hned, jak se k zařízení dostanu. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomo_111 Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září V 27. 8. 2024 v 21:30, Technikus napsal: To fakt někdo volá na linku a sděluje heslo byť k wifině někomu neznámému po telefonu? Klobouk dolů 🙃 Heslo sdeleno pres jejich kontaktni sms jako odpoved na servisni - idealni to neni ale prestavovat a resetovat rucne X vypinacu Shelly apod je dost spatna propozice. Citovat - - - - Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září Modem Compal není vhodný na rychlost 1000. Ideální maximum je 500. V minulosti se to tu někde obšírně popisovalo a uváděly se i důvody. 1 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září @Technikusv režimu bridge nevidím nic takového Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.