Odesláno čtvrtek v 17:33 2 dny Před hodinou, r2d2 napsal:Teda, že někdo si připlácí za funkční IPv6 175 měsíčně, to má můj obdiv :)Tak dřív jsem hulil krabičku za den a teď už 15 let nekouřím. Sice, nevím kolik teď cigára stojí, ale 175 korun bude asi max. 2 krabičky.😀 Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno čtvrtek v 17:47 2 dny Funguje vám to nyní? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 18:18 2 dny Nefunguje... Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno čtvrtek v 18:37 2 dny Tak přepočítat si IPv6 na krabky mě nenapadlo rozhodně 🤣Já sice teda taky nekouřím, ale řekl bych, že dneska pevná IPv4 s IPv6 prefixem bude jen za jednu 🤣 Premium - - - -
Odesláno čtvrtek v 18:44 2 dny @Technikus @Jenda055 na mobilu někde v PC ano Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 04:461 den Nerozumět řeči tvého kmene, ale mně to ani teď nezobrazuje detaily routeru. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 05:081 den Omlouvám se, mobil mi nějak přepsal smysl věty. V aplikaci diagnostika nefunguje, na PC ano Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.