Odesláno čtvrtek v 06:53 1 den Mně to teda na Androidu stále nefunguje. Stejná hláška jako 10.4. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 06:56 1 den Centrum péče Aha, já zkoušel na iOS :-) Ověřím u kolegů. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno čtvrtek v 12:05 1 den Diagnostika modemu mi v Android apce snad ještě nikdy nefungovala. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 12:25 1 den Android 14, app Můj Vodafone 5.27.3, provedl jsem vymazání paměti i dat aplikace, přihlásil se a stejný. Tak nevím Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 22:07 1 den @Ondra - Vodafone aktuální verze aplikace i nalítali verze iOS Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 22 hodinami22 hod Dneska mi na Android přišla aktualizace na v5.27.4 a stav je stejný. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Na Apple taky přišla aktualizace a zářná změna Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.