Odesláno 24. září 2021 3 roky @Dotazovač Zrovna Cisco (alias Linksys v navoněném kabátu) má mnoho nevýhod. Slabý HW, který neuNATuje ani 150Mbps, umí naladit jen po sobě jdoucí kanály atd. Na druhou stranu má mení problémy s kompatibilitou s WiFi tiskárnami, VPN ... Tak jako tak, předpokládám, že bude v další vlně zařízení, které budou staženy ze sítě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. září 2021 3 roky Tak pokud dostanu neco, co bridge podporuje, neni duvod to odkladat. A nejakych 150 cehokoli se me netyka. Byl jsem spokojeny uzivatel 30Mbitu, tech 50 mi dali sami od sebe a je to pro me zbytecna rychlost. Cisco pouzivam jako modem, mam za nim svuj router. Diky za odpovedi. 50 Mb/s Jiná služba Start EPC3925 doma
Odesláno 11. října 2021 3 roky Ohledně bridge modu zatím žádný postup a paní jen sdělila tohle: Citovat Bohužel funkce bridge k našemu modemu Vodafone Station není stále dostupná. Pouze se čeká na vydaní opravy od výrobce modemu Arris International. Doufám, že Arris na tom vskutku pracuje 🙂 Kabel 1000 Mb/s - Komplet CA modul Brno
Odesláno 11. října 2021 3 roky Hehe.. este stale opakuju tu rozpravocku? Ale tak pani nemoze povedat na plnu hubu, ze maju problemy s backendom (integraciou), Arris je v tom naozaj nevinne (ze fw ma kopu inych chyb, je druha vec). Super - Základní - Bratislava
Odesláno 12. října 2021 3 roky @quadra2030: podle Tvých slov soudím, že čekací doba se bude prodlužovat 🙂 Upraveno 12. října 2021 3 roky uživatelem Altinik Kabel 1000 Mb/s - Komplet CA modul Brno
Odesláno 12. října 2021 3 roky Vydání se blíží. Asi tak, jako se křivka 1/x blíží k ose x. Až se protnou, bude vydáno 😉 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 14. října 2021 3 roky V 27. 4. 2021 v 20:13, Pagan napsal: Někde v compalu nebo ve VF station budete mít nastavení routování, dynamické routy a statické routy. Do statické routy si dáte váš rozsah a GW bude IP adresa asusu za modemem (určitě musí být v jiném rozsahu, např 192.168.100.0/24 na modem ) Vzhledem k tomu, že bridge mód je stále v nedohlednu, zajímalo by mě, jestli někdo úspěšně vyzkoušel tuto konfiguraci. Tedy, u vlastního routeru vypnout NAT a u VF Station nastavit statické routování (pokud to vůbec lze). Tímto způsobem by se dalo vyhnout double NATu a port forwarding by stačilo nastavovat na jednom místě (VF Station). Všechny ostatní věci jako firewall, DHCP, filtering a QoS by mohl stále řešit vlastní router. Já jsem na Gigabit ještě nepřešel, takže si to vyzkoušet nemůžu... Upraveno 14. října 2021 3 roky uživatelem janmichaelvincent - - - - -
Odesláno 14. října 2021 3 roky Loni na VF station moznost spravy statickych rout nebyla. Na Compalu tusim taky neni. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 14. října 2021 3 roky @zajdee Jo, zkoušel jsem něco googlit a našel jsem tenhle blog post o Compalu: https://blog.danman.eu/about-adding-a-static-route-to-my-docsis-modem/ Velice pobavil. Očividně když se chce, všechno jde. - - - - -
Odesláno 14. října 2021 3 roky Ano, takhle to jde, ale to je mimo moznosti bezneho uzivatele. 🙂 - - - Compal, 3xCA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.