Odesláno 1. března 2022 3 roky Dnes aktualizace na AR01.04.046.07_072921_7244.SIP.10.X1, možnost přepnout do bridge mode je zpátky. Upraveno 1. března 2022 3 roky uživatelem ToMiR Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 2. března 2022 3 roky Vracím se ke svému problému se stabilitou Vodafone Station v bridge mode. Nakonec to vypadá, že problémem není bridge mode jako takový, ale provoz na protokolu 41 (HE IPv6 tunnel). Myslím si, že jde problém reprodukovat a potvrdit nepřístupností webového rozhraní modemu (síťové problémy začnou později a jsou mnohem chaotičtější) v řádu dní. Tipuji, že v závislosti na provozu přes IPv6, ale nemám to ověřeno. Třeba to někomu pomůže.
Odesláno 2. března 2022 3 roky před 23 hodinami, ToMiR napsal: Dnes aktualizace na AR01.04.046.07_072921_7244.SIP.10.X1, možnost přepnout do bridge mode je zpátky. Zdravím. Mám stejnou verzi, ale nikde tam bridge nemůžu najít. Můžete mě navést? Díky moc
Odesláno 2. března 2022 3 roky Taky zdravím, základem úspěchu je mít IPv4 adresu, to je nutnost. Poté v administračním rozhraní v pravém horním rohu zvolit "Expertní režim". Následně se v "Nastavení" objeví možnost "Modem mode". Dál už je to asi celkem jasné... 😉 Upraveno 2. března 2022 3 roky uživatelem ToMiR Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 2. března 2022 3 roky pokud seš teď připojenej z toho místa, tak IPv4 máš 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. března 2022 3 roky Jsem připojený z toho místa, ale tu Modem mode možnost tam nemám 😞 Nějaký rady, jak to vyřešit?
Odesláno 2. března 2022 3 roky Tak to je zvláštní, co třeba zkusit obnovení továrního nastavení? Jinak opravdu nemám ponětí, kde je zrada. Upraveno 2. března 2022 3 roky uživatelem ToMiR Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 2. března 2022 3 roky @snorbik Asi bych šel tou nepopulární cestou, připravil si administrátorské heslo pro komunikaci a zavolal na Vodafone. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.