Odesláno 25. listopadu 2022 2 roky Je to tak, ale je dost možné, že se tazatel hrabal někde v nastavení. Tj. zrušil nebo přenastavil QoS na modemu (netuším zda-li vůbec jde, nemám VS) a případně vypnul QoS na síťové kartě (co vím, tak některé "optimalizátory" rychlosti toto dělaly) a výsledek je na světě. Úplně standardní chování co tu zde popisuje to opravdu není, routery se běžně umí vypořádat s provozem na několika spojeních zároveň a zaručit tak nějakou kvalitu služby pro všechny... Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava
Odesláno 25. března 2023 2 roky Pročítal jsem prakticky celé vlákno a nikde se nemohu dozvědět, proč nevidím možnost BRIDGE nastavení, i přes to, že mám poslední verzi FW "01.04.046.17.EURO.SIP" Modem jsem dostal včera a při instalaci mě zarazilo, že si nemohu připojit vlastní router. Máte někdo představu, čím to je?
Odesláno 25. března 2023 2 roky protože máš ipv6, na bridge je potřeba ipv4 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2023 2 roky @Slamb Díky, to je přesně ono. Takže jsem, laicky, v prdeli, pokud si nezaplatím od VF pevnou IPv4? Nebo lze to změnit, aniž bych jim za to platil další měsíční poplatky? děkuji
Odesláno 25. března 2023 2 roky no zkus napsat na klientský centrum, že bys radši ipv4 (ne statickou za příplatek, ale dynamickou zadarmo) a když tam bude někdo šikovnej, určitě to zvládne 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2023 2 roky Zavolej si na Vodafone a nech si změnit IP adresu na IPv4, nic se za to neplatí, protože se jedná stále o dynamickou IP adresu, nikoliv pevnou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. března 2023 2 roky Centrum péče @KailoPěkné ráno, volat můžete také dnes, kolegové jsou k dispozici o víkendu na lince 800 77 00 77 do 17 hod. a přes menu 2 se dovoláte přímo technické podpoře, která s vámi modem nastaví. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 26. března 2023 2 roky Dobry den, pozoruji, ze se mi pro upload zmenil modulacni format a silne klesla prenosova rychlost. Z puvodnich a stabipnich 50 Mbit jsem nyni na 3 Mbit. Dlouhodobe jsem mel pro upstream 64QAM nyni jen 16QAM. Mel nekdo shodne potize? Jak se vse resili? Dekuji moc Kabel 1000 Mb/s - Komplet CA modul Brno
Odesláno 26. března 2023 2 roky Asi tam máš nějaké rušení signálu, takže bude nejlepší kontaktovat Vodafone. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.