Odesláno 14. března 2024 1 rok Zdarec, vyměnili nám před týdnem technicolor za tento modem a od té doby ženě nefunguje internet, když se připojí přes wifi na VPNku. Přes kabel a přes hotspot z tel. to i s VPN funguje, Nebude někdo vědět, kde by mohl být problém? V nastavení modemu jsem nic nenašel. Dikec.
Odesláno 15. března 2024 1 rok V první řadě bych zkontroloval, jestli nejde o konflikt (rozsahů) IP adres - podívejte se, jakou IP dává VPN a jakou router/modem, jakou IP má brána apod. Upraveno 15. března 2024 1 rok uživatelem DiDiDi 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 15. března 2024 1 rok Není v tom notebooku (předpokládám, že jde o NB) nastaven Profil sítě jako veřejný, místo privátní? - - - - -
Odesláno 16. března 2024 1 rok V 14. 3. 2024 v 20:55, MSwamp napsal: Tube: A to už u T-Mobile jde? Co vím tak stále nejde. No prave ze nejde. A Tomus to stihl postnout o chvili drive nez ja... Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 16. března 2024 1 rok Pevná IP adresa by měla zatím dle informaci přijít Na podzim, to samé i režim bridge u TMCz Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. března 2024 1 rok V 14. 3. 2024 v 20:45, tomus napsal: To bude tím že u T-Mobile to běží na IPv6 a není možné si požádat o přepnutí na IPv4 adresu jako u Vodafone, tím pádem není možné modem přepnout do režimu bridge a nejspíš i ty ostatní problémy budou mít stejný důvod. zaleží kde já mám u T-Mobilu mám adresu IPv4.Ale to nastavení modemu Technicolor CGA4336 tam nejde nic nastavit vůbec se nedostanu do menu modemu. S Wi‑Fi Managerem vše na pár kliků ale tam jde pouze změnit heslo wifi to je všechno. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 16. března 2024 1 rok @Pavel mprávě to vše by mělo přijít cca na podzim 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. března 2024 1 rok Díky všem, Vodafone Station je u T-Mobile cable internetu plně funkční. Režim bridge zatím není, T-Mobile na něm ale pracuje. Narozdíl od modemu od T-Mobile mám ale možnost spravovat přesměrování portů a povedlo se mi tedy nastavit vše (VPN, kotel, Home assistant).
Odesláno 16. března 2024 1 rok T-Mobile nemá Vodafone station ale nýbrž modem níže já myslel že Vodafone Station nelze koupit a navíc Vodafone nechce mít na Cable internetu v síti T-Mobile vlastní zařízení 😮 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. března 2024 1 rok kautskym - T-Mobil připojí jakýkoliv modem i tvůj vlastní . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.