Odesláno 6. května 2021 3 roky Ahoj, nepozoruje take nekdo dost vyrazne zpomaleni internetu ze site mimo exUPC? Jednak se mi odpoledne zacalo dost vyrazne sekat RDP s pripojenim do prace, a co to ted merim, tak napriklad na server VUT dosahuji rychlosti downloadu pouze 1.17 Mbps (upload jede plnych 10.08 Mbps) Rychlost v ramci site UPC tedy splnuje rychlosti placene sluzby, ale i zde je nezvykle velky ping. Bohuzel s rychlosti ven mimo UPC souvisi i nizka kvalita streamu na Horizon GO (v podstate nedivatelne). P.s.: restart modemu jsem jiz provedl, a uverejnena mereni jsou az po restartu, samotny restart nicemu nepomohl. Super - - Compal CH7465 Brno
Odesláno 6. května 2021 3 roky Teď jsem to zkoušel a je to OK: Úplně optimální není konektivita zahraniční (Visual Studio portál), ale i tam to jede přes 100 Mbps. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 6. května 2021 3 roky Tak s Microsoftem ma exUPC dlouhodobe hrozny peering, az posledni dobou (asi kvuli Vodafonu a tomu, ze zariznul nepratelskou peering policy Liberty Global) se to zacina zlepsovat, ale porad by to mohlo byt lepsi. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 6. května 2021 3 roky Autor Tak asi mam tu smulu, ze se to tyka jenom (asi casti) Brna, a nebo na mem zarizeni. Super - - Compal CH7465 Brno
Odesláno 6. května 2021 3 roky Ted jsem jeste zkusil speedtest.dkm.cz, ktery je v siti exUPC (v Brne), ze site pripojene do NIXu, a vypada to v pohode. Upraveno 6. května 2021 3 roky uživatelem MekliCZ 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 6. května 2021 3 roky Mám stejný problém, zkoušel jsem restart i reset modemu, upload v pohodě, download špatný. Zkusil jsem volal na technickou linku, ale hned na začátku to hlásilo, že Vodafone má výpadek v celém Brně, takže už na tom očividně dělají
Odesláno 6. května 2021 3 roky Autor To jsem rad, ze v tom nejsem sam... Zajimave, ze na strance https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/vypadky/ se o problemech nic nepise. Super - - Compal CH7465 Brno
Odesláno 6. května 2021 3 roky JJ, taky jsem se tam díval a žádná informace tam nebyla. Nicméně teď už to vypadá, že to jede v pořádku.
Odesláno 6. května 2021 3 roky Autor Uz to tak vypada.. snad to vydrzi. Diky. Super - - Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.