Odesláno 21. července 2021 3 roky @Altinik Neplást veřejnou IP a pevnou IP. @Ondrej1 v ExUPC by to problém být neměl. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. července 2021 3 roky @Marek-26: Já s Vámi souhlasím, chci jen veřejnou dynamickou IP, kterou si slibuji po vypnutí DS-lite režimu na mé přípojce. Pevnou IP dostanou IČO klienti. Kabel 1000 Mb/s - Komplet CA modul Brno
Odesláno 22. července 2021 3 roky Autor V mém případě to trvalo cca týden, než mě přepnuli na IPv4. Zavolejte, že potřebujete bridge mode, pak to pochopili lépe. - Super+ - - Praha 7
Odesláno 22. července 2021 3 roky @Ondrej1 jestli už ipv4 adresu máš, tak ti přepnou pouze rychlost, v tom by problém být neměl. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. července 2021 3 roky Před chvilkou objednáno, slečna na infolince se dušovala, že se nic nezmění. Každopádně do 24 hodin dám vědět, jak to dopadlo. @tomus a @Marek-26 zatím díky. Nedočkavě jsem ráno restartoval modem, výsledek je 500/30 a ip adresa je veřejná, a to dokonce (poměrně logicky) ta původní. (Dynamická, co se už dva roky nezměnila). Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.