Odesláno 27. května 2021 3 roky Dobrý den, prosím o radu - strašně mega moc bych chtěl používat CA modul, ale ve Vodafonu mi tvrdí, že to nejde. Nevíte prosím, zda přesto existuje nějaká cesta, jak to zprovoznit? -měl jsem smlouvu s UPC, teď mám smlouvu s Vodafonem (jinou) -CA modul s kartou mám, na UPC fungoval, teď s ním naladím jen nějaké ty základní programy Slyšel jsem o tom, že Vodafone nové CA moduly nedává, ale nemyslel jsem si, že bude problém ten starý spárovat s mým účtem, ale asi to problém je, nebo chybí vůle... nevím. Zkoušel to někdo řešit? A uspěl? 🙂 Díky Premium Fibre - Základní - Praha
Odesláno 27. května 2021 3 roky Chápu to správně že ti Vodafone migroval účet ze systému UPC do Vodafone (nedošlo k ukončení původní smlouvy a uzavření úplně nové) ? Ten CA modul máš v pronájmu, nebo vlastní koupený? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. května 2021 3 roky @MartinW Pokud vím, není to technické omezení. Problém je čistě v tom, že CA modul nelze evidovat v novém Vodafone systému. Zákazníci, kteří jsou stále pod exUPC, nemají s CA moduly problém. Mně dokonce pronajali nový modul, když jsem si o něj řekl (2 - 3 týdny zpátky). Bohužel asi nelze převést smlouvu z Vodafone zpátky pod exUPC, takže nezbývá než čekat, co bude dál... - - - - -
Odesláno 27. května 2021 3 roky Dlouze se to tu rozvádělo jde především o staré CA moduly od f. Lica kde jsou problémy se spárováním, moduly jsou funkčí ale je tam problém s databází čísel karet, pokud vím tak to nakonec každýmu rozchodili 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 27. května 2021 3 roky @Honza333 Ne, tady jde opravdu o to, že do systému Vodafone nejdou zatím Conax zařízení navádět. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. května 2021 3 roky Marek-26-to znamená,že když teď koupím bazarový-používaný CA modul,tak ho Vodafone neumožní používat? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 27. května 2021 3 roky Zatím nejdou zavádět, co je to zatím - navždy ??? pokud ano tak to je teda dobrý................. 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 27. května 2021 3 roky Před hodinou, Marek-26 napsal: @Honza333 Ne, tady jde opravdu o to, že do systému Vodafone nejdou zatím Conax zařízení navádět. Teď mě přišel email, že mě převádí do Vodafone. Tak to mě už nebude fungovat CA Modul?? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 27. května 2021 3 roky Mám se taky bát? STB skoro vůbec nepoužívám, jen TV s CA. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 27. května 2021 3 roky Když už jste pod Vodafone, tak si zatím nemůžete vzít HD box (Kaon USB - resp. to nepůjde ani poté, boxy budou nově jen Vodafone) nebo CA modul. Pokud jste stále v exUPC systémech, pak můžete obojí a nemůžete naopak Vodafone box. V případě, že jste migrovaní z exUPC systémů do Vodafone, pak se převede vše, kromě Conax zařízení (resp. za boxy nabídnou Vodafone box, pokud byl box původně propojen s internetem na zpětné shlédnutí atd.) a udělá se nějaké takové dočasné hybridní řešení. Až budou převedeny Conax zařízení do Vodafone systémů, tak už nepůjde využívat Horizon Go (vůbec, ani na boxech), z boxu se opět stanou jen hloupé boxy na příjem DVB-C signálu. A teď si nastíníme budoucnost (za pár let) - z důvodu navyšování kapacity pro inteternet, začnou z DVB-C nabídky pomalu mizet některé kanály (až zmizí úplně), staré boxy tak budou k ničemu, ale lze udělat výměnu za Vodafone box. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.