Odesláno 1. června 2021 3 roky Hmmm, tak na fejzbuku to je bohuzel k nicemu, 'bo kvuli tomu si FB ucet fakt zrizovat nebudu.
Odesláno 1. června 2021 3 roky @Evzen Nikdo tě nenutí 😄 ale každopádně zatím není důvod k panice. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. června 2021 3 roky Ten příspěvek na Facebooku snad je přečíst i bez přihlášení k účtu a osobně doporučuji Facebook vyzkoušet, protože je to velmi dobrý zdroj informaci, které se jinde jen těžko dozvíš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. června 2021 3 roky Heh, ze jde cist i bez uctu samozrejme vim... reagoval jsem na "můžete tam případně k tomu něco dodat".
Odesláno 7. června 2021 3 roky Ahoj, přidám pár zkušeností s migrací do VF systému, která u mě proběhla minulý týden. Na jedné TV jsem měl HD DVR Mediabox a na druhé CA modul (z dob, kdy šel ještě koupit do osobního vlastnictví). Vše proběhlo úspěšně. Dostal jsem VTV Set-Top-Box Premium v kombinaci s modemem Compal 3.0 P. CA modul byl zachován stávající a naprosto funkční. V samoobsluze je CA modul uveden jako "Další TV zařízení vlastní". Narazil jsem až při požadavku převodu celé smlouvy na dceru. Převod byl zastaven z důvodu, že na účtě je zařízení, které nelze převést. Operátorka mi řekla, že CA modul převést na jinou osobu zatím nelze a doporučila mi počkat cca do října tohoto roku, kdy bude systémově možné převést i CA modul na jiného uživatele. Michal
Odesláno 8. června 2021 3 roky Já přidám svou zkušenost s aktivací bazarového modulu-smlouvu mám ještě jako ExUPC. Nejdříve kontrola ID modulu u Vodafone a nákup bazarového modulu.Za 2 dny přišla přístupová karta,aktivace karty trvala cca.1 celý den. Tím pádem informace o současné situaci,kdy nelze přidal svůj modul,nejsou pravdivé.Aktivace proběhla před 2 dny. Upraveno 8. června 2021 3 roky uživatelem kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 8. června 2021 3 roky Informace pravdivé jsou, ale týkají se klientů kteří už byli migrování, nebo si založili novou smlouvu v systémech Vodafone TV. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. června 2021 3 roky Ale vždyť to tu zmiňujeme, že pokud nejste zmigrován do systémů Vodafone, tak to jde. Ale po migraci nebo založení nové smlouvy nikoliv. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. června 2021 3 roky Co to znamená, že PO migraci už to nepůjde? Co nepůjde? Mít CI modul od exUPC?? Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 8. června 2021 3 roky Materiálu je tu dost, čti a hledej. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.