Adolf.Shitler Odesláno 2. června 2021 Sdílet Odesláno 2. června 2021 Nevím, jestli to tady už někdo zmínil, ale telefon na zákaznickou linku pro business není 241 00 51 00, ale je 241 00 52 00. To jenom pro info. 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. června 2021 Sdílet Odesláno 2. června 2021 já bych teda řek, že číslo pro business zákazníky je dost jasně uvedený v kontaktech a hlavně je úplně jiný, než píšeš 🤔 a ještě je to rozdělený na Živnostníci a malé firmy (800 77 00 77) a Střední firmy a korporace (800 77 77 94) https://www.vodafone.cz/kontakty/?opentab&noscroll&tab=firemni-zakaznici Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. června 2021 Sdílet Odesláno 2. června 2021 To co uvádí Adolf je exUPC linka. Tam bych tedy volal, když mám ještě smlouvu ve starých systémech. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 6. června 2021 Autor Sdílet Odesláno 6. června 2021 Mnou výše uvedené tel. číslo jsem obdržel přes SMS přímo od VF, kam jsem volal na bezplatnou linku 800 (na ní prý mohu řešit pouze svoje tel. čísla, co u VF mám a nikoliv kabelovku). Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.