Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Našel jsem na internetu fotografií toho zesilovače, má externí napájecí zdroj, takže bych tipoval že s vysokou pravděpodobností bude vadný právě ten, takže zdroj proměřit a případně koupit něco s podobnými parametry.

Jinak ten zesilovač opravdu není úplně standardní, jednotlivé výstupy mají rozdílné zesílení a poměrně malé.

185578261.jpg

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Koupil jsem koncovou účastnickou zásuvku a pasivní rozbočovač. Protože rozbočovač byl skladem ihned, zkusil jsem ho zapojit přímo na vývod ve stropě z průchozí účastnické zásuvky (modem byl zapojený v průchozí zásuvce). TV fungovala dobře ve všech pokojích včetně HD. Jenže modem byl na zemi a do stropu vedl kabel k routeru. 

Po instalaci koncové účastnické zásuvky do sníženého stropu už pasivní rozbočovač přestal stačit. V některé místnosti fungovalo SD a občas se kostičkovalo HD, v jiné místnosti byly problémy i se SD. Koupil jsem aktivní čtyřcestný rozbočovač s + 8dB a TV funguje ve všech místnostech bez problémů včetně HD. Vyřešeno. Díky 

Odesláno

Ok, taky řešení, mohl bys ještě napsat typ  toho aktivního rozbočovače, třeba se to bude hodit někomu dalšímu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Aktivní rozbočovače bych na kabelovku VF nepoužíval. I přesto, že tento náhodou funguje jak má.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Pokial je iba na TV (t.j. modem je pripojeny/odboceny este pred zosilnovacou castou), tak to nemusi byt zla vec.. DOCSIS 3.1 zle znasa rozne home "zosilnovace", kedze sposobuju fazove a nelinearne skreslenia, DOCSIS 3.0 je v tomto smere tolerantnejsi.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague