Odesláno 18. března 2022 3 roky Nemohu potvrdit, jsem preveden. Kdyz zadam email a heslo, dostanu informaci ze jsem byl preveden a mam se prihlasit samoobsluhou Vodafone Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 18. března 2022 3 roky Mě Moje UPC funguje, převeden k Vodafonu jsem ještě nebyl. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. března 2022 3 roky Tak já po zadání emailu a hesla (u dvou různých smluv) dostanu tuto odpověď: Ještě mě napadá, jestli to nesouvisí s původně naplánovaným převodem. Napřed mi napsali, že mě mají v termínu 15.03.2022 - 21.03.2022 převádět. Následně mi naspali (na obouch smlouvách), že se to ruší a odkládá na neurčito, že mě pak budou o novém termínu informovat. A tím to skončilo. Tady: https://www.vodafone.cz/prevedeni-sluzeb/ taky zatím termín převodu naplánovaný není. Upraveno 18. března 2022 3 roky uživatelem Zlaťák Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.