Odesláno 15. června 2021 3 roky Chtěl jsem se přihlásit do diskuzního fóra. Zadal jsem jméno a heslo, tak, jako už X let předtím a naposledy včera. Zvýraznilo se pole se jménem a upozornění, že v emailové adrese chybí zavináč. Moje jméno ovšem není emailová adresa. Tudíž jsem jako neregistrovaný (ta možnost tu stále je) napsal příspěvek o nemožnosti se i přes dlouholetou registraci zde se zde přihlásit. S tím, že se post objeví až bůhví kdy, tedy po schválení nějakým modem. Dal jsem odeslat. V ten moment to po mě chtělo, abych se zaregistroval (???!!) To jsem, jako člověk, který chce napsat jednorázový příspěvek, protože je zde normálně řadu let registrovaný, odmítl. Dostal jsem dvě možnosti: Smazat příspěvek, nebo pokračovat v registraci. ..... tohle jsem fakt nepobral. Takže jsem se nově registroval pod jménem Churchill (to prosím někdo smažte - bylo to stejně houby platné) Slambe, ty jsi asi už definitivně zešílel. Jinak si tahle extempore neumím vysvětlit. Jeden francouz v polovině 20-tých let pronesl památnou větu: Zařízení, které funguje, se neopravuje. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 15. června 2021 3 roky Včera proběhla aktualizace fóra, tak se tam možná bloudila nějaká chybička. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. června 2021 3 roky žádná chybička se nevloudila, naopak se jedna chybička opravila - přihlašování prostřednictvím uživatelskýho jména je bezpečnostní riziko, protože uživatelský jméno je veřejnej údaj a stačí k němu nějakym způsobem prolomit heslo, proto už je možný se přihlašovat jenom prostřednictvím emailový adresy, která se nikde veřejně neukazuje @Ivo Mašek co tak koukám na přihlašovací dialog, je tam jasně uvedeno E-mailová adresa, takže pokud máš problémy se čtením, je třeba navštívit základní školu 🙄 a pokud si neuvědomuješ, že přihlašování veřejně viditelnym údajem je míň bezpečný než neveřejnym, tak bude lepší, když internet nebudeš používat vůbec - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. června 2021 3 roky jako že by tu neco nebezpecnyho napsal? :)))) dneska čím větší blbost, tím více zabezpečená - - - - Praha
Odesláno 15. června 2021 3 roky Jakože prolomení hesla, zjištění emailu z profilu a útok na všemožné weby s pomocí tohoto hesla a přihlašovacího jména či emailu. Dost běžná věc, viz úniky LinkedInu, Dropboxu a další. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. června 2021 3 roky To by ovšem platilo jenom v případě, kdy někdo používá stejné údaje zde i na jiných webech... - - - - -
Odesláno 15. června 2021 3 roky Já jsem rád, že k modernizaci došlo, předtím jsem byl nováček, nebo začátečník nebo tak něco a teď mám hodnost Newbie. Ó jak jsem šťastný a vděčný. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 15. června 2021 3 roky @Adolf.Shitler Ano a těch případů není zrovna málo 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. června 2021 3 roky před 5 hodinami, Slamb napsal: proto už je možný se přihlašovat jenom prostřednictvím emailový adresy Kde byla tato zmena na foru ohlasena, prosim? (Idealne samozrejem s predstihem, aby se o zmene uzivatele dozvedeli vcas... a napriklad si vzpomneli, jaky ze to email kdysi davno pri registraci pouzili) Nebo opravdu spolehas na to, ze si nekdo sam od sebe vsimne jineho popisu pole (ktere nikdy necetl, protoze uz roky to funguje stejne)?
Odesláno 15. června 2021 3 roky Autor Původně jsem se ho na to chtěl zeptat. Ale pak jsem mávl rukou, protože na tahle dohadování jsem už starej, nemám na to náladu (následovalo by stejně mnoho výmluv) a svých starostí mám dost. Ono stačí, když tu pod jeho vedením dochází ke spojování postů, které spolu defacto nesouvisí. Viz: "Výměna zařízení HD DVR Mediabox za Vodafone TV". Taky nad tím mávám rukou - ztráta času. Co se týká toho nového přihlášení, tak jsem samozřejmě zvyklý se automaticky přihlásit, ani jsem nemusel nic vyplňovat. Mám to uložený v paměti. Upozornění nikde žádné, tak mě chvilku trvalo, co autor momentálně zamýšlel. ...... neřeším to. Upraveno 15. června 2021 3 roky uživatelem Ivo Mašek Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.