Odesláno 15. června 2021 3 roky Taky kdyz nam u domu zavedli jednosmerku, tak jsme mnozi vyjizdeli kratsi cestou - protismerem. Cimz chci rici, ze zvyk je zelezna kosile a letme info o zmene by neuskodilo. Kdyz vim, ze se prihlasuji nickem a heslem, cpu to tam a uz nectu, ze je treba e-mail. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 15. června 2021 3 roky @Tube Ono je to trošku dáno i tím, že pro administrátory a moderátory jsou ty security policy už delší dobu přísnější, a tak jsem já tuto změnu třeba ani nezaregistroval. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. června 2021 3 roky To je sice dojemny pribeh ;-), ale pro bezne uzivatele irelevantni. Profesional se mj. pozna podle toho, ze se diva na veci ZASADNE pohledem uzivatele.
Odesláno 15. června 2021 3 roky mě by zajímalo, kolika lidí se reálně dotklo, že nevěděli, co mají dělat 🤔 jak psal @Ivo Mašek Zvýraznilo se pole se jménem a upozornění, že v emailové adrese chybí zavináč. Moje jméno ovšem není emailová adresa. - už tohle je úvaha docela na pováženou - když mi to napíše, že v emailu chybí zavináč, tak tam za každou cenu lámat uživatelský jméno a ani si v tu chvíli nepřečíst popis políčka 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. června 2021 3 roky Kdybych neměl víc Email adres asi bych se vůbec nemohl přihlásit resp registrovat znovu, pro původní moje Emaily to hlásilo že už jsou používány !!! Také poměrně složité heslo nebylo přijato, tak nevím co si o tom všem mám myslet !!!!! Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 15. června 2021 3 roky @ludekUPC pokud to hlásí, že email se už používá, tak už tady nějakej účet s takovym emailem existuje, ale nějak netušim, s čim přesně máš problém - pokud se nemůžeš přihlásit, zkus obnovu hesla na ten email - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.