Odesláno 1. července 2021 3 roky To 2x "Názov siete WIFI" není to druhé "skrýt název......" ??? Možná přepnout rozhraní do AN, ty překlady jsou občas na 2 věci. Upraveno 1. července 2021 3 roky uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 1. července 2021 3 roky Začal bych tím, že kanál bych na vyzkoušení z Auto nastavil na jeden pevný kanál (někam pod 11) a šířku pásma omezil na 20 MHz. Dal bych nějaké méně komplikované heslo a oddělil názvy sítě. Jiný pro 2,4 a jiný pro 5GHz. Sparrow - to druhé možná bude "vysílat SSID" (nebo skrýt SSID). Upraveno 1. července 2021 3 roky uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 1. července 2021 3 roky Sparrow - to druhé vysiela SSID. Kanál mám automat ale vždy je 1 alebo 6 a 5GHz sieť mám vypnutiu, heslo ma iba normálne písmena a jedno cislo, žiadny špeciálny znak ani nič podobne. Pásmo som sám prepol vrátim na čisto na 20 MHz ale asi to nepomôže, je to strašne
Odesláno 1. července 2021 3 roky Na Auto kanál zpočátku nespoléhej. Dej manuál. A v místě klimy zkus zjistit signál a obsazenost blízkých kanálů. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 1. července 2021 3 roky před 38 minutami, Peter p napsal: Sparrow - to druhé vysiela SSID. OK, já mám totiž u ASUSu - Name SSID a hide SSID. Proto mne to napadlo Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 1. července 2021 3 roky Ka al som dal na manuál, uvidíme ako to pôjde, wifi je v super dosahu v jednej miestnosti. Asi sa pomaly blíži TP Link Deco 🙂 zas další hw kde sa nastavovať a v pripade problémov o pár hodín viac nastavovania. Nemôže robiť problém ak to že klima ma názov Room a/c nie je to / zbytočne v názve? Mohol ho Samsung vynechať
Odesláno 2. července 2021 3 roky ASCII znaky by neměli být problém. Neviděl jsem systém kterými by to vadilo
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.