Odesláno 7. července 2021 3 roky Dnes jsem byl převeden,aplikace Horizon go na mobilu přestala fungovat a do Vodafone TV na mobilu se mi nejde přihlásit,co tam vyplnit.diky - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno 7. července 2021 3 roky Jak funguje mobilní aplikace Vodafone TV? - Vodafone.cz Upraveno 7. července 2021 3 roky uživatelem PetrM 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 7. července 2021 3 roky Citovat Heslo pro přihlášení vám posíláme SMSkou po aktivaci Vodafone TV. Později si ho můžete nechat znovu vygenerovat v samoobsluze Můj Vodafone v sekci Služby - Připojená zařízení. Vždy je potřeba použít heslo, které vám vygenerujeme, není možné ho změnit na vlastní kombinaci. Tak to je docela k nasrání, nemít možnost si změnit heslo na nějaké svoje vlastní a namísto toho mít nějakou změť špatně zapamatovatelných znaků, ,😠 Sněčím podobným jsem se snad ještě nesetkal A to těch hesel mám do nejrůznějších služeb opravdu několik desítek. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. července 2021 3 roky Autor A jde prosím, zrušit průhlednost EPG? Tak pořád mi to nejde, žádné číslo začínající na 9 nemám. - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno 8. července 2021 3 roky @pavlos Pokud si s tím nevíš rady,tak zkus kontaktovat Vodafone,buďto přes email poradime@vodafone.com , nebo to můžeš zkusit na jejich facebookových stránkách Vodafone TV https://m.facebook.com/vodafonetvcz/posts_to_page/ Anebo tam můžeš zavolat, ale hodně lidí si stěžuje na dlouhé čekací doby na spojení s operátorem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. července 2021 3 roky Autor Děkuji.Volal jsem do Vodafone, už mi to funguje.Jeste nevím jestli jde změnit ta průhlednost EPG. - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno 8. července 2021 3 roky Pokud taková funkce není nikde v nastavení, tak se obávám že nelze, Třeba poradí někdo jiný, já tuhle aplikaci zatím nemám k dispozici abych to mohl vyzkoušet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.