namec Odesláno 12. července 2021 Sdílet Odesláno 12. července 2021 Tak včera mě zmigrovali.V současné chvíli s VF řeším ten problém,že VF začal účtovat volání z pevné linky.Za UPC bylo volání v rámci sítě grátis,VF si volání naúčtuje.Ti,co mají nějaké volné minuty,tak až po provolání volných minut naběhne účtování.Takže bacha,aby jste se potom ti zvás ,co máte zřízenou pevnou linku a měli jste ji třeba jen kvůli volání v rámci rodiny a byli jste už převedeni pod VF,nedivili,kolik že platíte navíc.Ono to dělá nějakých 2,5 kč/min,po minutě je účtování po 30 sec.Mě budou ještě volat,abychom to nějakým rozumným způsobem vyřešily.Protože,kdybych teď pevnou linku zbalil a šel odevzdat na VF prodejnu,tak poběží 30 denní výpovědní lhůta.Hlavně že pořád posílaly e-maily o tom,že se pro nás,jako exUPC zákazníky nic nemění a cena zůstavá stejná.Asi jsem blbej,ale nevybavuji si,že by se ke mě donesla informace o zpoplatnění hovorů 1 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 12. července 2021 Sdílet Odesláno 12. července 2021 Měl jsem kdysi tarif za 1 Kč volání v síti UPC zdarma (volání do všech ostatních sítí za 2,75 Kč za minutu s tarifikací 60+30), pak mně to zrušili a přehodili na 30 Kč, ale dostal jsem 10 000 volných minut volání kamkoliv. Takže spokojenost, akorát nevím, kam to provolat tolik minut... 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pagan Odesláno 12. července 2021 Sdílet Odesláno 12. července 2021 Tak pořád je možnost přejít s telefonem třeba na 802.cz afaik mají v rámci sítě Nej.cz volání zdarma v základním tarifu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. července 2021 Sdílet Odesláno 13. července 2021 Doporučuji omrknout více VoIP operátorů. Dá se vybrat. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 16. září 2021 Sdílet Odesláno 16. září 2021 Volání v síti má být stále zdarma, jen chvíli to bylo omylem účtováno. Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.