Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

teď mě tak napadá, jak se tam píše pokud je zapojených více monitorů jiným způsobem než pomocí HDMI - když mám jeden monitor připojenej přes display port, tak by to taky nefungovalo? 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Nevím, jak je to s DP. Ale když budu mít jeden monitor přes HDMI a druhý přes VGA, tak to nepůjde, dokud VGA neodpojím.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
8 hours ago, Slamb said:

teď mě tak napadá, jak se tam píše pokud je zapojených více monitorů jiným způsobem než pomocí HDMI - když mám jeden monitor připojenej přes display port, tak by to taky nefungovalo? 🤔

Přesně tak to mám i já, jedno DP a jedno HDMI. A jestli to nebude fungovat, až mě převedou, tak tady holt končím.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

No já se po 12letech chystám na  obnovu PC a to má taky HDMI a DP na kterém přes adaptér bude připojený monitor který má jen DVI a VGA (druhý má HDMI). Tak jsem zvědav o budu mít za chybu 😄  Ale doma mi je to skoro jedno, využíval jsem Horizon Go jen když jsem měl TV v  servisu, takže se bez toho obejdu. 

Horší to bude v práci, kde máme staré PC jen přes VGA 😞 a těžko přesvědčím školu aby tam koupila nový PC. 

Ale mám vlastně účet na kámošovo O2, tak budu koukat na konkurenci 🙂

Upraveno uživatelem Sparrow

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
Odesláno

V praci mame na vsech PC vystup pres DP. Ja si tam do PC dal grafiku, tam mam DVI a ani na jednom PC to nejde. Je jedno jestli mam jeden nebo vice monitoru. Pro normalniho uzivatele je to nepouzitelne. Z meho pohledu kdyby to nebylo, ma to stejny efekt, bohuzel. Kdo chce koukat na TV na netu, bude muset pouzit (a zaplatit) jinou sluzbu. Taky jsem to tak udelal a od VF beru jen net a mam klid. 

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
  • po 3 týdnech...
Odesláno

VodafoneTV mi nefunguje jak na notebooku, tam se neustale seka, tak na mediaboxu, pripominam, ze Skylink i O2 funguje tam i tam, bohuzel Vodafone zatim uplne zklamani, Horizon Go samozrejme byl take funkcni, to jste to nemohli nechat byt?

• po měsíci...
Odesláno

Mohu po přechodu na Vodafone - Android box vyhodit. Měl jsem ho kvůli zpětnému zhlédnutí v HORIZON GO a nikdy nebyl problém. Zlatý UPC.

• po 3 týdnech...
Odesláno
V 5. 3. 2022 v 12:13, Etien napsal:

Mohu po přechodu na Vodafone - Android box vyhodit. Měl jsem ho kvůli zpětnému zhlédnutí v HORIZON GO a nikdy nebyl problém. Zlatý UPC.

Ještě je jedna možnost - vyhodit Vodafone. Já na tom zrovna pracuju.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague