Odesláno 9. října 2021 3 roky Tak jsem tam zavolal a nějaká slečna mi sdělila, že nebude problém s 500 Mb/s Napořád, i že si budu moct domluvit lepší cenu. To ale, až budu kompletně převeden pod Vodafone. Tak jsem zvědavý, co mi řeknou potom... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 21. října 2021 3 roky Je možné, že po převedení služeb od UPC pod Vodafone mám ve Vodafone samoobsluze nižší částku za služby - v součtu to není 1:1 ale nyní nižší o 76 Kč, nebo je první vyúčtování nějaké částečné apod. a až další faktury budou na původní částku? Současně bych se zeptal, stále mi funguje HBO GO na původní registraci z UPC s tím (Horizon GO přestal další den fungovat, Vodafone TV přes web/aplikaci je funkční), že jen nově vybírám operátora Vodafone Česká republika. Nicméně ve Vodafone samoobsluze mám pro HBO GO možná jinou nebo novou registraci, ale ta nejde na stejný e-mail vytvořit. Bude nadále platit ta původní, nebo se za několik dní znefunkční a půjde registrovat ten Vodafone kód? Nebo je stejný? Upraveno 21. října 2021 3 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. října 2021 3 roky No a mě naúčtovali vyšší cenu. Můžete někdo napsat, kolik platíte za TV Komfort+ základní STB a 500 Mb/s internet+modem? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 21. října 2021 3 roky 500 Mb/s nemám, ale podle Vodafone samoobsluhy: TV Komplet - tarif 829 Kč, po slevě 373,05 Kč Pevný internet Kabel 300 Mbps - tarif 559 Kč, po slevě 234,78 Kč To je 607,83 Kč po slevách + 2x 70 Kč pronájem zařízení = 747,83 Kč Tohle je srovnání původní myexUPC vs. první náhled na fakturu po převedení a zřejmě to vypadá, že 669 Kč bude za necelý měsíc (instalace Vodafone 20.10.) a pak dle výše uvedených částek 748 Kč měsíčně vč. pronájmu zařízení, tedy nakonec by to bylo o 4-5 Kč víc. No uvidíme, až bude nějaká faktura za kompletní měsíc. Upraveno 21. října 2021 3 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. října 2021 3 roky Cena před a po by měla být +/- stejná (v řadu korun). Ale UPC účtovalo služby dopředu, Vodafone myslím zpětně. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. října 2021 3 roky Posledniho pul roku mi obcas zavolaji z Vodafonu ze teda uz probehne presun, posledni telefonat cca mesic dozadu s informaci ze predaji kontakt technikum a ze se maji ozvat do behem tydne, no uz je to mesic a maji to na parku zda se 😄
Odesláno 30. října 2021 3 roky @Michal Vančo A stojíte o převedení do Vodafone systémů? Nebo vás to nijak netrápí zatím. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. října 2021 3 roky jemu spíš vadí, že mu řekli, že se ozvou, a neozval se jako skoro vždy nikdo 😕 o tom tady onehdá přece psal jinej týpek slohovku na půl stránky 😂 jinak myslim, že třeba zrovna od vodafonu by se mohly jiný firmy učit, jak migrovat zákazníky, protože co za ostudu předvádí jedna nejmenovaná česká firma, z toho by jeden doslova 🤢🤮 s gigovym internetem tři stomegový porty na modemu, bez přístupu do nastavení, televize v prohlížeči totální mazanice, zdražení o 300 a to zdaleka neni všechno 🙄 fakt zlatej vodafone - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 31. října 2021 3 roky @Slamb Nebuďte slušnej, řekněte jméno! 😄 edit slamb: žádnej rozjíždějící se offtopic 🤨 je to česká firma, která sežere všechno, co jí přijde pod ruku, investuje jenom do akvizic a na kvalitu dlabe 😕 - - - - -
Odesláno 2. listopadu 2021 3 roky Už konečně začali převádět i nás, zákazníky jen s internetem. 🙂 Já mám termín v týdnu od 7.1.2022. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.