Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mám pouze vlastní modem a 4 vlastní CA moduly a dnes mi dorazil mail, že k migraci do Vodafone systémů dojde 8.1.

Zaokrouhlením zdražili asi o 3 koruny, což bych neřešil, ikdyž princip je princip, ale hlavně se děsím přechodu Horizon GO na Vodafone TV, která je prozatím nepoužitelná. Doufám, že do té doby přijdou alespoň s aplikacemi na SmartTV  a AppleTV

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Tak mě napadá, jak to udělali, že nejsem migrován (stále ve stavu exUPC), přesto mám už několik měsíců tarif Vodafone 500 Mbit napořád (nebo jak se to oficiálně jmenuje).

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Mě ještě v souvislosti s tou migrací napadlo, zda ještě mohu do té doby navázat odkoupený modem (bílý Compal)?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

@sodekcz Úplně normálně 😄 navedli ten produkt do obou systémů 🙂 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@Marek-26 což o to, ani mě to tak netrápí. Spíš se nám ale v posledních dnech zhoršila kvalita zvuku, někdy i obrazu u ČT. Sekání a výpadky u zvuku, občas kostičky v obraze. Což ještě nedávno nedělalo.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Tak to už bude spíš nějaký problém s kvalitou signálu na multiplexu ČT, takže zkontroluj vedení od  zásuvky k televizoru.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Je možné ten přechod k Vodafonu nějak oddálit? Minimálně do té doby, než vychytají Vodafone TV do použitelné podoby?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Nemyslím si, že by to bylo možné. Vodafone má na to jen určitý čas, než to v LGI vypnou (nebo by si Vodafone muselo zaplatit delší podporu). 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po měsíci...
Odesláno
  • Autor

Zdravím. Dnes mi došel mail, že v březnu budu mít internet exUPC už ve Vodafone. Ale co mě zarazilo je, že nově bude zúčtovací období vždy 4 dne v měsíci. Mám ale u VF už mobilní tarif a tam je zúčtovací období vždy od 16 dne v měsíci. Tak to opět zůstanou dva rozdílné zúčtovací období anebo se mobil sjednotí s internetem a nově budu mít vše od 4 dne v měsíci? Mě teda víc vyhovovalo toho 16. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague