Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Centrum péče

@marek-81 Hezký den, Marku,

služby z exUPC systémů vám převedeme na samostatného plátce (do samostatného Vyúčtování), a to kvůli tomu, abyste mohl využívat i původní údaje k platbě, jak jste byl zvyklý (spousta lidí má třeba trvalé příkazy, SIPO apod.). 

Jakmile bude převod hotový a dokončíme také převod financí (obvykle do měsíce od data převedení), tak nás můžete požádat o sloučení obou plátců a všechny služby pak budete mít v jednom Vyúčtování.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno
  • Autor

@Ondra - VodafoneZdravím Ondro, takže pokud to dobře chápu, až bude "po všem" požádám o sloučení a pak budu mít jednu platbu za všechny sluzby. Do té doby budu tedy stále platit dvě samostatná vyúčtování s jiným var. Symb. Děkuji za vysvětlení.

Upraveno uživatelem marek-81

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno
  • Centrum péče

@marek-81 Přesně tak, ve výsledku můžete mít jedno Vyúčtování pro všechno, jen je potřeba o to požádat. Do té doby budete dostávat každý měsíc 2 různá Vyúčtování.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

Muzu u platby internetu nastavit trv.prikaz, dle platby co jsem jiz odeslal minuly mesic? Nebo se stale meni var.symbol? 

Po prevodu pod VF jsem trv.prikaz zrusil a platim to QR kodem, ale trv.prikaz by byl pohodlnejsi.

Dekuji za informace.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Já dostávám v elektronickém vyúčtování variabilní číslo vždy stejné - platba klasickým zadáním  jednorázového příkazu 🤔

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

@flacek pokud ti vyhovoval trvalý příkaz, taky doporučuji přejít na inkaso. Nastavili inkaso z účtu u tchánů (po zrušení jejich SIPO), žádný problém. Já v podstatě čekám na migraci svého internetu,  uklidnění situace, k tomu mám na sebe ještě smlouvu u rodičů. Oboje zatím hlídám a platím QR kódem, ale jak si všechno trošku sedne, plánuju na inkaso přejít.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno
  • Centrum péče

@ost-plus@seznam.cz Hezký večer, jakmile jsou služby v systémech Vodafonu, tak je každý měsíc stejný specifický symbol (to je zároveň číslo plátce), variabilní symbol se vždy mění a jde o číslo vystaveného Vyúčtování. To je rozdíl proti Vyúčtování v systémech bývalého UPC.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

Diky za info, ale inkaso nechci, tak pokud  nejde klasicky trv. tak to zaplatim QR kodem.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Dobrý den, dnes měla začínát migrace na mém internetu, ale do ted se stále nic neděje, mohu se zeptat zda se migruje i přes víkend?

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague