Odesláno 2. srpna 2021 3 roky Dobrý den, můžete mi vysvětlit, jak Vodafone počítá spotřebovaná data?? Přijde mi totiž nepochopitelné, že už po doslova pár minutách používání gmailu mi přijde zpráva, že mám spotřebováno 75%, hned na to 90% a do 8min. (dle přijatých zpráv) mám spotřebováno i zbylých 10% z cca 8,8 gb kompletně. To by byly 2GB na 10-15min. to je blbost, to ani nejde přenést. Na pozadí žádné velké přenosy neprobíhaly. Nejspíš se z toho nějak vykroutíte, ale faktem je, že jsem byl s daty velmi spokojený, ale po automatickém prodloužení smlouvy se to zhoršilo, jako bych měl mnohem menší objem dat citelně pomalejší rychlostí. Je to snaha donutit zákazníky přejít k jinému tarifu nebo jak to mám chápat? Fakt mě to štve. Nemám vůči vám ani chlup negativních předsudků, ale toto mi prostě přijde dost nefér.
Odesláno 2. srpna 2021 3 roky Ahoj, zkopíruj tuto zprávu, připiš tam detaily o tvém tarifu a na jakém zařízení internet používáš a zprávu vlož na Facebook Vodafone, protože tady nefunguje oficiální podpora ze strany Vodafone (ale můžeš to zkonzultovat klidně i zde) https://m.facebook.com/vodafoneCZ/posts_to_page/ Jinak určitě bych pátral zda tam nemáš nějaký vir nebo něco podobného. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. srpna 2021 3 roky V mobilu by mělo jít nastavit/zobrazit spotřebovaná data. Tak si to nastav a porovnej. - - - CA modul OVA
Odesláno 3. srpna 2021 3 roky No ja si na telefonu vystacim i s 5GB dat. A to ho nesetrim. Mnohy poslouzi i jako hotspot. Podival nych se, jak jez nekdo zminil, co spotrebovava data podle telefonu a pak bych se pokusil najit co to dela. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.