Odesláno 7. srpna 2021 3 roky UPC přešlo na vodafone. Teď jsem pár dnů nebyla a dnes mi televize nefunguje a píše mi , že mám za dat PIN. Jaký pin? Nikam jsem žádný pin dříve nezadávala. Co s tím mám dělat?
Odesláno 7. srpna 2021 3 roky Jaký máš setobox, Vodafone, nebo Mediabox ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. srpna 2021 3 roky Mám stejný problém, koukám na TV pouze přes web Horizon GO a pořád to po mně chce PIN, ikdyž mám nastaveno bez omezení. PIN je default 0000, ale hrozně to otravuje, pořád ho zadávat. Jak to celé vypnout?
Odesláno 11. srpna 2021 3 roky Mě vůbec překvapuje že tento problém po tak dlouhé době ještě není opravený. Řešení je jednoduché, jít do nastavení věkového omezení a tam změnit věkové omezení na některé jiné, uložit to a pak jít do toho nastavení znovu a změnit věkové omezení zpět na to které potřebujete, pak už by to mělo fungovat bez opakovaného požadavku na zadávání PINu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.