Odesláno 9. srpna 2021 3 roky Zdravím. Chtěl jsem se zeptat jak lze změnit tarif pevného internetu doma z 1GB/s na 500Mb/s. V aplikaci můj Vodafone to nelze změnit. když najedu na e-shop tak mi to napíše: "Pro vybrané číslo nejsou služby k dispozici." A v nastavení služeb také nic. Je třeba se kvůli této změně spojit s operátorem? Díky.
Odesláno 9. srpna 2021 3 roky Určitě kontaktuj operátora telefonicky, Taky by mě docela zajímalo, zda ti ponechají stávající 1 gigovy modem Arris a nebo ti ho budou měnit za starší Compal. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. září 2021 3 roky Ahoj, nepodařilo se mi najít cenu za snížení rychlosti z 500 na 150 a proto prosím o odpověď zde. Děkuji. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 2. září 2021 3 roky Mám dojem, že poplatek za snížení tarifu se platí jen při přechodu na nejnižší rychlost 50 Mb, takže na 150 Mb by to mělo být zdarma. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. září 2021 3 roky Řešení @Farkpoint Ano, je to tak. Poplatek za snížení není. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. října 2021 3 roky Dobrý den, chci si navýšit rychlost z 300 na 500 Mbps. V současnosti mám modem Technicolor. Zůstane mi, nebo dostanu Compal? Jsem stále vedený pod UPC. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 19. října 2021 3 roky Technicolor ti nezůstane ani když setrváš u současného tarifu. Přechodem na vyšší tarif tu výměnu jenom uspíšíš. - - - - -
Odesláno 19. října 2021 3 roky @beepee Nezůstane, Technicolor 500Mbps nedá a vytíží plně kanály, na kterých je naladěn. Tím omezí ostatní uživatele na uzlu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. října 2021 3 roky Maximální dosažitelná rychlost osmikanálových modemů jako je Technicolor, Cisco, nebo Ubee je okolo 350 Mbit/s, modem Compal umí 24 kanálů, proto dokáže rychlost rovnoměrně rozprostřít do více kanálu a jeho maximální rychlost je také mnohem vyšší. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.