Odesláno 9. srpna 2021 3 roky Dobrý den, pokud zaplatím v aplikaci možnosti přidat vyúčtování Vodafone jsou za tuto možnost platby nějaké poplatky navíc?
Odesláno 12. srpna 2021 3 roky Pokud myslite to, ze to za vas zaplati Vodafone a spocita vam to na pristim vyuctovani, tak VF za to nic neuctuje a zatim jsem nevidel, ze by to obchodnici nejak zpoplatnovali (bezne takhle platim u Applu a Microsoftu predplatna). 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky Jak mám zaplatit v aplikaci Můj Vodafone vyúčtování online kartou? V UPC to byla otázka pár kliknutí v samoobsluze... Když kliknu zaplatit, tak mi to zobrazí instrukce pro převod (vážně v roce 2022 zadávat někde 3 čísla?) Když dám dole zaplatit kartou, tak to prozměnu chce telefonní číslo, zkoušel jsem číslo plátce, číslo služby... z toho to nic nebere. Díky Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky Mám tady před sebou poslední Vyúčtování od VF a je na něm QR kód. Na mobilu otevřu internetové bankovnictví, QR kód načtu, potvrdím a vyřízeno. Vše otázka sotva jedné minuty. - - - - -
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky Zkus to udělat na telefonu 🙂 když ti do emailu přijde vyúčtování v pdf a telefon samozřejmě z pdfka QR nevyčte. Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky Zvětšit si na displeji telefonu fakturu tak,aby si měl QR kod dostatečně velký,udělat screenshot displeje,a pak postupovat,jak popsal Adolf.Neboli v fonu otevřít bankovnictví,vybrat QR paltbu,možnost zvolit výběr QR kodu z galerie a zaplatit.Trvá to asi o 30 sec dýl,než jak popsal Adolf - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky Jo tak, pán Krevety ještě nezjistil, že existuje PC nebo NB. No to je pak samozřejmě jiná :D Upraveno 4. dubna 2022 3 roky uživatelem Adolf.Shitler - - - - -
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky @Krevety Doručuji platit inkasem, jednou to nastavíte a pak už se o to nemusíte starat. Jinak nevím jestli to ještě platí, ale Ondra tady v lednu psal že: v tuto chvíli je možné platit kartou jen v případě, že ve Vyúčtování je alespoň jedno mobilní číslo. Na změně pracujeme, takže to není trvalý stav a platba kartou bude možná i za ostatní služby. Aktuální možnosti placení kartou najdete vždy v Centru péče. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky před 29 minutami, Adolf.Shitler napsal: Jo tak, pán Krevety ještě nezjistil, že existuje PC nebo NB. No to je pak samozřejmě jiná 😄 Neboj mám, ale tak nějak první vždy narazím na mail v telefonu, a to je takový reminder, že mám zaplatit tak nejlépe to hned vyřídit. @tomus Díky za info, takže je to prostě jedna z dalších chyb Vodafonu. Vzhledem k ostatním záležitostem, co se zde řeší, to bude tipuju setrvalý stav. Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky Je to prosté: 1) otevřu Můj Vodafone 2) zase po měsíci zapřemýšlím, kde že jsou v aplikaci skrytá vyúčtování - přívětivá cesta k nim imho teda zrovna není 3) když objevím, stáhnu do mobilu 4) přesunu z úložiště mobilu do Google disku 5) otevřu Google disk na PC 6) otevřu vyúčtování v pdf 7) na QR kód (ke kterému jsem se konečně dostal a o to celou dobu šlo) použiji možnost platba QR v mobilní bance a - voilá - je zaplaceno. Jak jsem psal zkraje - brnkačka. Pokud znáte šikovnější, praktičtější postup platby, poraďte. Inkasem platit nechci a papírová vyúčtování poštou dostávat také ne. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.