Odesláno 15. srpna 2021 3 roky Dobrý večer, dňa 12.8 som si zakoupil balíček Neomezeny Basic, v ten deň som to neriešil až dnes kedy som začal (chcel) aktívne používať Vodafon SimKartu ale nastal problém že cely deň frcim na E siete, ktora nedokáže dat ani to blbe 2 Mb/s. Telefón mam Iphone 8. Neviete čo stym ?
Odesláno 15. srpna 2021 3 roky E značí 2G síť na technologii EDGE, tam to rychleji určitě nepojede, V prvé řadě zkus restartovat telefon, párkrát mě to pomohlo a zkontrolovat zda máš povolené data na 4G síti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. srpna 2021 3 roky Zdravím, vážne si myslis že reštart som neskusal viackrát ? Poprosím serióznu radu, možno mam niečo zle nastavené alebo neviem ale googli som a nič som take nenašiel
Odesláno 16. srpna 2021 3 roky @eLkoo Vážně chcete jednat takto? Jabko nemám já ani tomus, běžte si a nějaká apple fórum. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. srpna 2021 3 roky Hele my nemůžeme vědět co jsi zkoušel a nezkoušel, takže zkus třeba toto , Také bych v můj Vodafone zkontroloval zda je ta služba vůbec aktivována. Tady není oficiální podpora, ale pouze diskuse uživatelů Vodafone. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. srpna 2021 3 roky před 3 hodinami, eLkoo napsal: Zdravím, vážne si myslis že reštart som neskusal viackrát ? Poprosím serióznu radu, možno mam niečo zle nastavené alebo neviem ale googli som a nič som take nenašiel A ty jsi to ve svém příspěvku někde psal? Nějak to nikde nevidím. Tomus ti napsal "první pomoc" a ty mu ještě vynadáš, hustý. Prohlídni si doporučené video a hlavně si nestěžuj, že je to anglicky a německy .. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 16. srpna 2021 3 roky Vyskúšal som a stále nic, vôbec si neviem radi Okey, diky kluci za snahu. Už som nato prišiel
Odesláno 17. srpna 2021 3 roky A podělíš se o řešení s ostatními? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. srpna 2021 3 roky koupil si neomezený mobilní internet s rychlostí 2Mbps .... https://www.vodafone.cz/tarify/red-neomezeny-basic/ Upraveno 17. srpna 2021 3 roky uživatelem technik - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 17. srpna 2021 3 roky Tohoto neomezeného tarifu za novou cenu 499 Kč jsem si také vsimnul, ale zajímalo by mě, zda je takováto celkem nízká rychlost vůbec použitelná, třeba na sledování streamovaného videa ? Sice bývaly doby (Karneval leták z r. 2005) kdy taková rychlost byla i na pevném připojení a tehdy to byl asi extrémní zážitek ale dneska ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.