Odesláno 18. srpna 2021 3 roky Přes aplikaci v mobilu Horizon Go funguje, přes webový prohlížeč mi to hlásí: 503 - Service Unavailable. Nemá někdo info o tom, co se děje?
Odesláno 18. srpna 2021 3 roky V Moje ExUPC je tato zpráva. Nahlášení výpadku od: 18.8.2021 8:49 Předpokládané zprovoznění: 18.8.2021 15:45 Právě pro vás vylepšujeme webové rozhraní Horizon Go a je možné, že nefunguje tak, jak jste zvyklí. Celý proces se snažíme co nejvíce urychlit, aby se vás toto omezení dotklo co nejméně. Jakmile vše zase poběží, jak má, hned se o tom dozvíte. Aktuální informace najdete i na této stránce. Děkujeme vám za trpělivost.
Odesláno 18. srpna 2021 3 roky Dobrý den, prosím o vysvětlení-nápravu stavu, proč nelze sledovat Horizon TV přes browser v pc. S pozdravem P.S.
Odesláno 18. srpna 2021 3 roky Stejný problém na PC - příjdu domů, chci se dívat a prd. 503 - Service Unavailable - - - CA modul OVA
Odesláno 18. srpna 2021 3 roky Služba Horizon Go má výpadek. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. srpna 2021 3 roky Asi nějaký větší problém. Na webu živé. sk píšu taky výpadek v UPC na Slovensku. https://zive.aktuality.sk/clanok/ne8bglk/upc-aktualne-nefunguje-internetova-horizon-tv-na-webe/ Upraveno 18. srpna 2021 3 roky uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 18. srpna 2021 3 roky No, je to problém globální služby jako takové, nepůjde nejspíše nikde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. srpna 2021 3 roky Tak už to funguje. Příště se budu muset občas podívat do Moje ExUPC, jestli tam není nějaké oznámení. 😃
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.