Odesláno 31. srpna 2021 3 roky Zjištěno, že tato možnost po výměně STB nelze, zatím. Prý se na tom pracuje. Nejde ani seřazení stávajících programů. Musí se na požadovaný program ,,doskákat,, 😯. Měli od UPC převzít vše funkční. Na ty oblíbené jsem fakt zvědav, jak se to dlouho potáhne⏳. Nový STB se mi mimochodem vůbec nelíbí, není vidět program, ani čas po vypnutí. A ovladač taky žádná hitparáda - utopnená tlačítka.🏅 neudělena.
Odesláno 10. března 2022 3 roky Centrum péče Řešení Funkci řazení programů a možnost skrytí vybraných stanic jsme do Vodafone TV přidali v prosinci. Vlastní řazení je dostupné v set-top boxu i v aplikaci 🙂 Podrobný návod najdete na https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/razeni-kanalu-vodafone-tv/. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 24. července 2022 2 roky Nevi se zda je neco noveho v razeni programu ? Mam na mysli pri sledovani pres prohlizec a samozrejme taky v aplikaci pro AndroidTV. Skoda, ze kdyz to zmenim v telefonu tak se nepromitne jinde. Bude toto prohlaseni ↓↓↓ jeste dlouho platne nebo se pracuje na zmene? Diky... - - - CI O-va
Odesláno 24. července 2022 2 roky Centrum péče Dobré odpoledne, @pan Novak, zatím nemám informaci k tomu, že by se mělo něco měnit. Ale předal jsem to kolegům jako zpětnou vazbu. Do budoucna nějaká další vylepšení určitě nevylučuji 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 10. srpna 2022 2 roky Dobry den. Neb se mi nepodarilo na TV naladit vsechny kanaly digitalni kabelove televize, potreboval bych mozna nektere MUXy zadat rucne! Slo by dat odkaz na seznam jednotlivych MUXu v kabelove siti Vodafonu (exUPC). Hledal jsem, ale nenasel.....
Odesláno 10. srpna 2022 2 roky Pokud myslíš TV přes CA modul tak seznam je zde https://www.vodafone.cz/pece/televize/kabelova-tv/ca-modul/ Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 10. srpna 2022 2 roky Pokud nejdou naladit všechny multiplexy může být i problém s nekvalitním signálem na některých multiplexech například z důvodu rušení. Doporučuji používat při ladění televizoru, nebo setoboxu Režim ladění – Rychlé a zadat tam frekvenci 658 MHz, SR 6900, televizor pak neprohledává celé frekvenční pásmo, ale vytáhne si seznam kanálů z tabulky NIT, která se vysílá na každému multiplexu a ladění je pak otázka okamžiku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.