Odesláno 31. srpna 2021 3 roky nechci zbytecne zakladat nove vlakno, tak se zeptam tady.. co se tyce VTV boxu.. je nejaky zasadni rozdil mezi premiovym a klasickym VTV boxem, krom toho, ze premiovy ma navic pripojeni pres wifi? Mel jsem HD DVR box, ale ten mi vymenili kdyz jsem nevysoval sluzby za HD box a ted to vypada, ze misto Premioveho dostanu obyc, tak jen treba jestli UI, funkce a sviznost boxu jsou vice mene stejne, nebo jestli je tam nejaky zasadni rozdil. 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Odesláno 31. srpna 2021 3 roky Řešení Premium má ještě hlasové ovládání na dálkovém ovladači a je u něj dražší ponájem. A to je asi vše. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. srpna 2021 3 roky @Sparhawk jaký nechci zakládat nové téma? tak to má někdo dělat za tebe? 🙄 příště se to rovnou smázne - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 31. srpna 2021 3 roky Rozdil je ten ze Premiovy ma dalkovy ovladac bluetooth,taze se s nim daleko lepe pripojis,ten obycejny toto pripojeni nema.Pak to zminene ovladani hlasem a pripojeni bez kabelu pekne pres wifi.To jsou ty rozdily krome o malinko vyssi ceny. 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 31. srpna 2021 3 roky Pokud si pamatuji, tak zde někdo psal, že ten prémiový je několika násobně rychlejší než standardní. Nemám ani jeden, tak to nemůžu potvrdit, ale tak nějak to mám zafiksované v paměti, že až nastane čas, mám si vzít ten prémiový Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 31. srpna 2021 3 roky No, tak když to budeme brát takhle, stačí zabrousit na stránky Vodafone, je tam i technická specifikace Premium https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/set-top-box-vodafone-tv-premium/ Normal https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/set-top-box-vodafone-tv/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.