Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda se současně dodávanými CI+ moduly (a ideálně pod Windows 10) někomu funguje DVB-C televizní karta pro PC TechniSat CableStar HD2.

Před lety jsem ji používal s CI modulem (bylo super třeba nahrávat videa z vysílání do normálně spustitelných formátů), ale když jsem se zbavil stolního PC, tak šla do šuplete a už roky tam leží ladem.

Bohužel nemám jak ji otestovat, protože mám pro příjem DVB-C stále CI (nikoliv v CI+ modul) a nepracuji už na stolním PC. Uvažoval bych o prodeji, ale chci vědět, zda prodávám něco, co může kupujícímu ještě reálně posloužit... Proto ocením, zda by mi jiný majitel této TV karty mohl potvrdit její funkčnost 🙂

Odesláno
Oficiální podpora SW u této karty končí u W7 a žádný novější OS již podporován nebude, což asi bude rozhodující spolu s tím, že karty do PCI už jaksi "nefrčí". Přece jenom je ta karta stará přes 10 let...
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Já bych asi hlavně potřeboval vědět o tom CI+, protože zbytek si umím představit, že se i tak najde člověk, pro kterého by to bylo zajímavé. Podporovaná byla i jinými SW než oficiálními.

Takže hledám spíš někoho, kdo ji ještě provozuje a je schopen říct víc. Specifikace si umím totiž přečíst taky. 😉

Hlavně mi je nějak líto to vyhodit, takže i kdyby si to vzal někdo za 200,- tak budu rád, že se to vyloženě nevyhazuje...

Odesláno

Zkoušel jsi prohledat fórum jestli se tady o tom v minulosti někdo nezmínil?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Myslím, že jsem tu četl k té kartě fakt všechno. Nikdo tohle neřešil, ale zkusím ještě napsat lidem, co psali, že ji mají soukromé zprávy. Díky za tip. 🙂

Odesláno
Hlavně se dá dočíst, že karta už nechodí pod W8 a pod W10, přesněji řečeno nedekódující se programy díky chybějícím ovladačům, takže řešit CI+ tak prakticky postrádá význam. Jinak pokud mě paměť neklame, tak CI+ CAM nefungovaly nikdy, vždy jenom starší CI CAM.--------------

https://www.upczone.cz/topic/1595-zku%C5%A1enosti-s-tv-kartou-technisat-cablestar-hd-2/page/37/
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Cool, díky za link na tu zmínku o nefunkčním CI+ od tomuse. Jinak já tu kartu třeba používal chvíli i na Linuxu a tam by ovladače měli zůstat předpokládám funkční. Posílal jsem si IP stream vysílání do VLC na Windowsech. Každopádně i tak už půjde do koše. Díky oběma za příspěvky.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague