Odesláno 15. září 2021 3 roky Dobrý den, nefungují mi úhrady přes SMS. (jízdenky MHD atp.) a nevím z jakého důvodu, tuto službu jsem si určitě neblokoval. Patří mezi standartní nabídku všech operátorů. Jak ji mám aktivovat?
Odesláno 15. září 2021 3 roky určitě v můj vodafone 😮 https://www.vodafone.cz/muj/prihlaseni - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. září 2021 3 roky Tam jsem se již díval a v záložce "služby/blokace" nebo "služby /SMS" tato možnost není. Poraďte mi prosím jak dále postupovat.
Odesláno 16. září 2021 3 roky Ale je. Služby -> sekce Blokování -> kliknout na tlačítko Další služby -> Blokování plateb třetím stranám - Premium SMS Zkontrolujte ve stejné sekci i nastavení Blokování služeb nevhodných pro děti a mladistvé Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. září 2021 3 roky V sekci Blokování mám nabídku pouze Blokování hovorů. Po kliknutí na "další služby" dojde pouze k aktualizaci stránky, ale žádné další možnosti se neobjeví.
Odesláno 16. září 2021 3 roky Aplikace či web? Každopádně mi to funguje jak v aplikaci můj Vodafone na Androidu, tak i přes web (Firefox, Edge). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. září 2021 3 roky Nedaří se ani v aplikaci, ani přes web (Chrome). po stisknutí "další služby" se mi nic dalšího neobjeví
Odesláno 16. září 2021 3 roky Jste administrátor účtu? Nejste v nějaké skupině (firma, rodina atd.)? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. září 2021 3 roky A je to tarifní,nebo předplacená karta ? třeba je v tom rozdíl. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.