Odesláno 16. září 2021 3 roky Zdravím, Už měsíc mám na telefonu špatně nastavený čas takže i časy zmeškaných volání mám blbě, je vše o 2 hodiny posunuto. Změnit to v telefonu nemá smysl, vše se zase nastaví na čas z Vodafone při dalším příchozím hovoru z CLIP informace. U UPC to vždy bylo pár dní po změně času, u Vodafone už více než měsíc, zřejmě noví technici nepovažuji za podstatné mít na ústředně přesný čas. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 16. září 2021 3 roky Zdravím, na telefonu, jakože u pevné linky? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. září 2021 3 roky Autor Zapomněl jsem napsat, že to je pevná linka. Většina DECT telefonů si nastavuje svůj čas z CLIP informace, co se přenáší po prvém zazvonění, tato informace obsahuje čas, telefonní číslo volajícího atd. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 12. února 2022 3 roky Autor Opět asi dva měsíce špatný čas v CLIP posunut o dvě hodiny. Mohl by se k tomu vyjádřit samotný Vodafone proč to tak je? Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.