Odesláno 16. září 2021 3 roky Dobrý den, je možné měnit pořadí programů jako tomu bylo u UPC/Horizon??? Dnes jsem byl převeden od UPC k Vofafonu, dostal jsem nový Vodafone set top box a tuto funkci nikde nevidím. Děkuji za odpověď
Odesláno 16. září 2021 3 roky Tento box tuto funkci neobsahuje. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. září 2021 3 roky Hm ... tak to je docela dobrá motivace přesunout se ke konkurenci. Na základě portace od UPC k Vodafone o kterou jsem ani v nejmenším nestál, se mi sníží kvalita funkcí STB?? A ještě mám platit za pronájem 🤣 Dobrej joke 🤦♂️ Set top box mám cca 5 hodin a už se poohlížím po tarifech od O2 a T-Mobile.
Odesláno 16. září 2021 3 roky Vodafone má dva set-top boxy, obyčejný a prémiový, manuální řazení kanálů neumožňuje ani jeden. Myslím že aspoň funkci oblíbených kanálů by umět měli, programátoři by se měli víc snažit a nemyslet si, že klienti si nějak zvyknou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. září 2021 3 roky To je smutný noooo. Kdyby aspoň byla funkce volby oblíbených programů schopna suplovat funkci řazení .... bylo by to fajn.
Odesláno 13. října 2021 3 roky Vodafone TV mám 2 dny a jsem v šoku, že nejdou seřadit programy. Nechápu, že dnes v 21.století tuto funkci settopbox neobsahuje. Přešel jsem od O2, kvůli vyřazení programu Sport 1 a hlavně Sport 2 - F1, lepší ceně a neustálými problémy se signálem. Ale tohle mně dostalo.
Odesláno 13. října 2021 3 roky Už se to řešilo i na Facebooku Vodafone TV: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=409789443989916&id=100327191602811&m_entstream_source=feed_mobile&anchor_composer=false Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.