Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ve čtvrtek tu byl technik, vyměnil kabel od zásuvky k modemu, byl tam ten černý. Prý sou nekvalitní. Koukal do světlíku odkud je veden kabel. Podivoval se nad tím že na jeden přívod jsou dva byty, ale prý na výpadky to nemá vliv.

No a řekl že to je maximum co pro mě mohl udělat.

Ale že jsou tu starší rozvody a gigabit modem to kolísání nezvládá a vypadává…. Prý ať si dám 500 stím jiným modemem a mám klid.

Tak teď nevim.

Trochu sem doufal že to bylo tím kabelem co vyměnil , 3 dny to jelo v pohodě a dnes už zas blbne… měření 0,23 Mbit/s Down

upload je v pohodě.

Nechápu v čem je zakopaný pes. Když jsem byl UPC tak jsem tohle neřešil..

Odesláno

Zakopaný pes bude nejspíš tom že nějaký tvůj soused si např. pořídil mobilní internet přes 4G a teď ti ruší tvůj pevný internet, proto nezbývá než přejít na starší modem, který používá jen mnohem nižší frekvence, které mobilní internet neruší.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Hm, podle Tech. podpory modem má nějaké špatné hodnoty, nevím jaké. Ale mají mi zavolat do zítřka a snad přijdou s řešením. 

Ale určitě zkusím přejít na tu pětistovku.

Odesláno

Mám stejný problém v Praze 4 - Nuslích, 10-15 minutové výpadky několikrát denně, nejvíce večer. Potvrzují i ostatní uživatelé v domě.

Nechápu, do cca doby převzetí Vodafonem, vše jelo jak z praku.

Naštěstí bude Cetin po Nuslích na jaře roztahovat optiku, takže odchod je jasný.

Upraveno uživatelem paul1

Odesláno

Tohle nemá s převzetím UPC Vodafonem nic společného, prostě tam nějaký technický problém, který se musí dohledat a opravit, hlavně je potřeba to vždy nahlásit na technickou podporu a nečekal že se to opraví samo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Modem hlásí bez přístupu, web Vodafonu mi nejde pořádně ani na mobilu přes LTE, děje se něco? Lokalita Ostrava.

• Kabel 300 Mb/s
  • -
  • -
  • TC7200
  • Ostrava
Odesláno

Taky hlásím, internet nejde, Ostrava Fifejdy

• -
  • -
  • TV Komfort
  • HD mediabox
  • Ostrava1
Odesláno

Kolín taky nejde, bude to asi globální u Vodafonu. Přes O2 funguji.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno

Litoměřice taky nejedou na EXUPC.

Přes jiného poskytovatele internetu nejdou ani stránky www.vodafone.cz

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

Brno, taky už skoro tři čtvrtě hodiny nefunguje internet, chvilkama naskočí jinak neustále píše problém s DNS

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Modem Compal
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague