Odesláno 28. září 2021 3 roky zdravím. mám dotaz ohledně modemu netis AC1200 wireless dual band gigabit router zda podporuje Pevný internet 50 Mbps a pokud ano jak ho nastavím pro služby vodafone. Sám se nenakonfiguroval , tudíž bez internetu. Též jsem k němu nikde nenašel návod jak a co nastavit, manuál co je přiložen nejde číst ani s brýlemi. Děkuji
Odesláno 28. září 2021 3 roky nebylo by lepší si nechat vyměnit modem než tam přidávat ten lacinej krám? 🤔 vodafone dává aktuálně na dsl modem Zyxel VMG8623-T50B a ten podporuje i pásmo 5 GHz, určitě to bude lepší řešení než mít dvě krabice za sebou https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-dsl-optical/modem-zyxel-vmg8623-t50b/ - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 28. září 2021 3 roky děkuji za odpověď. modem jsem dostal, tak jsem chtěl zjistit jestli není lepší, než můj současný comtrend. Můžeme tedy vlákno zavřít a ještě jednou dík
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.