Odesláno 16. února 2023 2 roky Mobilní plikace Vodafone TV Chromecast stále nepodporuje, takže na Chromecast 3 to nerozchodíš, musíš mít Chromecast s Google TV, do kterého nainstaluješ aplikaci Vodafone TV pro Android TV a přehráváš to přímo v něm. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. června 2023 1 rok Centrum péče Řešení Podporu Chromecastu jsme přidali v aktualizaci, kterou jsme vydali 21. června. Více info: https://www.techforum.cz/topic/61953-už-funguje-vodafone-tv-s-chromecast/?do=findComment&comment=464160 Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 25. června 2023 1 rok Funguje, super Konečně můžu používat tablet jako ovladač Dik 150 Mb/s - Klasik CAM Praha
Odesláno 3. července 2023 1 rok Vodafone TV mi sice v Chromecastu 4 fungovala, ale byla to verze jako do prohlížeče tzn nedali se řadit programy, nebo jsem něco udělal spatně? V mobilu mi funguje ta správná verze, tak ji používám a tu v Chromecastu jsem smazal. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 3. července 2023 1 rok Ne, v aplikacích pro TV není řazení programů zatím dostupné. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.