Odesláno 13. listopadu 2021 3 roky Taky mi po restartu začaly svítit na bílém modemu ty otravný zelený diody 😒 a dle admin rozhraní tomu fakt dali firmware pro CH7465VF 😒 Upraveno 13. listopadu 2021 3 roky uživatelem fletar
Odesláno 17. listopadu 2021 3 roky U mě také po převodu z UPC na Vodafone zůstávají svítit ty otravné zelené diody. Kdyby někdo věděl, jak se toho zbavit, budu vděčný..
Odesláno 17. listopadu 2021 3 roky Cerna elektrikarska paska 🙂 Mozna bude stacit i ta bila. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 17. listopadu 2021 3 roky Ty kontrolky tam snad nejsou pro nic za nic, podle nich se pozná, jestli modem a WiFi funguje a má spojení. Přelepení nic neřeší. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 18. listopadu 2021 3 roky Jo mi to je jasne, ja netvrdim ze jsou otravne. Jen tem co jim to prijde otravne nabizim reseni Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 18. listopadu 2021 3 roky Ty kontrolky mají svítit. .... až přestanou, nebo začnou blikat, bude hůř ( 😄 ) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 18. listopadu 2021 3 roky Svítí pořád bude větší odběr proudu,nevím proč to změnily asi mají smlouvu s dodavatelem proudu,když jsou ceny ,tak vysoké.☹️ Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 18. listopadu 2021 3 roky Ano, ty 2 diody ti za rok sežerou cca 5Kč 😄 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 18. listopadu 2021 3 roky Ivo Mašek : Toto vlákno je o jiném modemu bílém (Compal_CH7465LG ), tam fungovaly kontrolky tak, že při startu kontrolky blikají, po navázání spojení chvíli svítí, pak zhasnou, pokud spojení přestane fungovat, tak začnou blikat. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 18. listopadu 2021 3 roky Ano a byl na tom bílém LGI firmware. Po překlopení je tam Vodafone firmware a tam je to nastaveno jinak, viz Compal ve verzi Vodafone (černý). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.