Odesláno 18. listopadu 2021 3 roky Autor Jsem vyděšen sám ze sebe, jak jsem bez svitu lěch ledek mohl dva roky nebo kolik přežít. Btw pro milovníky světýlek: říká vám něco "zhasnutý, tmavý kokpit"? To je tak, že co je v pořádku, tak to nesvítí., Svítí až chyba. 😊 - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 18. listopadu 2021 3 roky No jo, ale tady je to naopak. Co běží, to svítí. Tak je to u většiny věcí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. listopadu 2021 3 roky Autor Já vím, Marku, je to tak. I když mně je bližší ta varianta zhasnutá. Nicméně svoji formulací "co běží" jsi mi připomněl, jak jsme se jednu dobu s kolegy těmito výroky bavili: Běží lednice? Ty bláho, umíš si představit běžící lednici? Nebo: hoří kamna? Taky děsná představa, atd, atd...😄 Omlouvám se za OT - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 20. května 2022 2 roky Tak vzhledem že je květen, tak se těch de.. svítících kontrolek asi nezbavíme! Nezbývá tedy ten kdysi pěkný nerušivý modem hodit někam do pr.. a spamovat tady že ta wifi nedosáhne ani do druhého pokoje. Vážně nechápu proč se někteří lidé musejí sr... do něčeho co více jak 6 let perfektně fungovalo! 😪 Krok zpět o 10 let a GUI tak 15 🤦♂️ Jestli tady je někdo z VF můžete to nechat opravit - doba domácích diodových pouťových světélek je dávno pryč!!!
Odesláno 21. května 2022 2 roky Jak psal již někdo výše - elektrikářská izolačka a vyřešeno. A že se podle kontrolek pozná funkčnost, to je sice pravda, ale ona ta funkčnost se pozná i podle provozu na síti :) - - - - -
Odesláno 21. května 2022 2 roky Když ono je to těžké, když strašná spousta lidí ani nerozezná modem od STB ... Pak se s lidmi těžko něco diagnostikuje. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. února 2023 2 roky Na bílém Compalu exUPC byl proveden update FW na 6.15.20. 3 a nově je v menu Administrace / Vypnutí LED. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. února 2023 2 roky Mohli tam dát i volbu aby to blikalo při aktivitě, to je funkce, která byla kdysi běžná, ale dnes je už vzácná. Akorát snad Huawei ONT jako jeden z mála bliká. Je to nejen informativní ale i bezpečnostní prvek. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 13. února 2023 2 roky Např. můj switch bliká, když se přenáší data. (NETIS ST3105S) Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 15. února 2023 2 roky Tak Compal taky bliká, ovšem vzadu 😄 Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.