Odesláno 2. října 2021 3 roky Muze mi nekdo sakra rict prosim co se deje s tim internetem od byvaleho UPC?? mel jsem tak 100mbit/s najednou mam 30, ale realne mam stejne min. (jsem pres ethernet pripojen) Prosim HELP, ping prisernej a idk kolik za to mamka plati ale je to shit strasnej. dekuju za pomoc
Odesláno 2. října 2021 3 roky Pohled do věštecké koule ukázal, že nic. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 2. října 2021 3 roky Restart modemu, kontrola kanalu v modemu, vypadek v miste? Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 2. října 2021 3 roky Nejspíš nějaký problém se signálem, Takže jak už bylo uvedeno restartovat modem zkontrolovat kabely a konektory a když to nepomůže tak volat na infolinku a oni už se ti na to na dálku mrknou. Já tam zrovna dneska také volal, protože už 7 hodin nefunguje internet ani TV. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.