Odesláno 12. října 2021 3 roky Ctění kolegové, vidíte někdo pod pokličku VF a dokážete mi vysvětlit, proč VF nerespektuje kontakty ve smlouvě? Jde mi o to, že mám na sebe se svými jasně danými kontakty smlouvu u VF, kde např. platím mobilní čísla rodičům a dementi z VF volají "výhodné nabídky" rovnou na čísla rodičům. Předpokládal bych, že by jakoukoliv nabídku měli směrovat na mě (majitele smlouvy) a vše řešit se mnou. Co chtějí řešit s někým, komu v podstatě číslo nepatří a kdo by neměl mít právo řešit změny? Nebo se mýlím? Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 12. října 2021 3 roky Je otázkou, jestli to volání bylo skutečně z VF a ne od nějakého pochybného překupníka typu Tarifomat apod. - - - - -
Odesláno 13. října 2021 3 roky Autor Ve stejný den volali na dvě různá čísla, která nebyla nikdy nikde zveřejněna. To by musela být sakra náhoda, nebo by někdo musel hacknout databázi čísel VF. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 13. října 2021 3 roky Na to není třeba hackovat databázi. V ČR jsou minimálně 2 automaty, které zjišťují, zda je číslo aktivní či nikoliv. Spíše bych se podíval na nastavení souhlasů u Vodafone. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.